Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii naţionalei s-au întors în ţară. Cosmin Contra a decis să rămână în Spania. Alex Mitriţă a plecat spre Craiova

VIDEO | Jucătorii naţionalei s-au întors în ţară. Cosmin Contra a decis să rămână în Spania. Alex Mitriţă a plecat spre Craiova

Echipa națională

Comentarii

Lotul echipei naţionale a României s-a întors, în această dimineaţă, din Spania, după partida lamentabilă disputată împotriva "La Furia Roja", pierdută cu 0-5 (0-4), în ultima partidă din campania de calificare la Campionatul European din 2020.

În această dimineaţă, lotul naţionalei României a aterizat pe aeroportul din Otopeni. Cei mai grăbiţi să părăsească terminalul au fost oamenii din staff-ul tehnic al lui Cosmin Contra - Adrian Mihalcea, Bogdan Lobonţ sau Cornel Ţălnar. Cel mai probabil, aceştia sunt îngânduraţi că pot avea acelaşi destin ca cel al "principalului" Contra, iar de la 1 decembrie vor fi liberi de contract.
 
Jucătorii au părut debusolaţi, amorţiţi, supăraţi, fiecare-n treaba lui. S-au împărţit pe "bisericuţe", în funcţie de echipa de club. Unii au salutat politicos presa aflată de faţă, alţii au băgat capul în pământ şi s-au văzut nevăzuţi. Fotbalistul americanilor de la New York City, Alexandru Mitriţă, a fost aşteptat la aeroport de un reprezentant al celor de la "U" Craiova, venit pentru actualii jucători ai oltenilor, Alexandru Cicâldău şi Nicuşor Bancu. Cel mai probabil, Mitriţă îşi va lua câteva zile de pauză, pe care vrea să le petrească la Craiova.
 
Fotbalistul lui Marius Şumudică de la Gaziantep, Alin Toşca a rămas fără bani "cash" şi a avut nevoie de ajutorul unui bancomat. Dacă FCSB-iştii Iulian Cristea-Florinel Coman, şi clujenii Ciprian Deac-Andrei Burcă au plecat împreună, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul giurgiuvenilor Denis Alibec-Constantin Budescu. Cei doi oameni de atac ai Astrei au plecat separat, fiecare pe drumul său. Mangaliotul Alibec a fost cel mai grăbit dintre ei, dar şi cel mai norocos. Faţă de colegul său, Alibec a bifat 18 minute în partida cu Suedia.
 
Încă selecţioner al României, Cosmin Contra a decis să nu însoţească echipa în ţară, preferând să rămână în Spania.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare