Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Voluntariului privesc partea plină a paharului după înfrângerea cu FCSB. "Chiar şi în minus, puteam să egalăm"

VIDEO | Jucătorii Voluntariului privesc partea plină a paharului după înfrângerea cu FCSB. "Chiar şi în minus, puteam să egalăm"

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a fost o nucă tare, joi seară, în înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, în restanţa din etapa a 18-a din campionat, care ar fi trebuit să se dispute la finele anului trecut. Au reuşit să o egaleze pe FCSB, după un gol marcat de Simonovski, în minutul 32, însă totul s-a prăbuşit precum un castel de nisip, cu doar câteva minute înainte de fluierul final al primei reprize.

Prima rafală puternică a fost oferită de Florinel Coman, în minutul 43, cel care a readus-o în avantaj pe FCSB. Cea de-a doua lovitură a fost şi cea mai importantă: cartonaş roşu Igor Armaş, în minutul 44 al meciului. A fost momentul în care FC Voluntari a trebuit să schimbe toată strategia gândită de Mihai Teja.
 
"A venit acel gol de 2-1 al lor foarte repede, apoi şi eliminarea şi totul a devenit mai greu. Dar chiar şi aşa, cred că am arătat destul de ok în a doua repriză şi chiar puteam să egalăm. Capul sus şi mergem mai departe. Ne aşteaptă duminică un meci foarte dificil cu Dinamo, însă noi nu avem nimic de pierdut. Trebuie să mergem încrezători, mergem la victorie, pentru că altă opţiune nu avem. Nouă acum ne trebuie puncte, nu avem timp să ne plângem. Şi în tur am fi putut să câştigăm, dar din păcate nu am reuşit. Sunt de bătut", a declarat Mihai Căpăţînă, la finalul partidei cu FCSB.
 
 
"A fost un meci greu, pentru că am jucat cu o echipă foarte puternică, cu jucători foarte valoroşi. Nu am început foarte bine, am luat gol prea devreme şi după a fost mai greu. Atât am putut să facem, ne gândim la următorul meci şi mergem să luăm trei puncte cu Dinamo. Pentru noi este foarte important să câştigăm. Avem nevoie de timp, dar nu avem timp. Va trebui să lucrăm. Suntem mulţi jucători noi, cu nume, dar deja suntem deja în campionat. Trebuie să avem un pic de răbdare. (Cum ai regăsit Liga I?) Sincer, un pic mai slabă decât atunci când am fost la Petrolul. Cred că nivelul a scăzut un pic. Nu neapărat că a scăzut, dar s-a schimbat. Nu ştiu dacă e mai rău sau mai bine, dar s-a schimbat un pic. Sunt mulţi jucători tineri.... în afară de CFR, care are mulţi jucători cu experienţă", a declarat şi spaniolul Pablo de Lucas.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare