Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul de la Sepsi care s-a întâlnit la Craiova cu portarul Borussiei Dortmund: ”I-am spus unde locuiesc!” :) Reacţia lui Roman Burki

VIDEO | Jucătorul de la Sepsi care s-a întâlnit la Craiova cu portarul Borussiei Dortmund: ”I-am spus unde locuiesc!” :) Reacţia lui Roman Burki

Special

Comentarii

Florin Ştefan s-a întâlnit cu Roman Burki - portarul Borussiei Dortmund - în cadrul unui eveniment care a avut loc la Craiova. Roman Burki se află în România în calitate de ambasador Terre de hommes, care a organizat evenimentul “Siguranţa Copiilor în Sport”.

Titularul din poarta Borussiei Dortmund a fost miercuri în Craiova, unde a participat la evenimentul “Siguranţa Copiilor în Sport”. La acelaşi eveniment a fost invitat şi Florin Ştefan, fundaş stânga la Sepsi. Internaţionalul român de tineret spune că a apucat să schimbe câteva vorbe cu vedeta Borussie Dortmund:

”Mă bucur că am venit la acest eveniment şi îmi pare bine că sunt alături de el aici. Am făcut cunoştinţă, am schimbat câteva vorbe, i-am spus unde locuiesc şi unde stau... şi cam atât. (Visezi să ajungi la Dortmund?) Sunt la Sepsi. Visul oricărui fotbalist este să ajungă cât mai sus. Dortmund este o echipă bună, este un vis, dar trebuie să muncim ca să ajungem acolo”, a declarat Florin Ştefan pentru Telekom Sport.

La rândul său, Burki a recunoscut că Florin Ştefan este primul fotbalist român pe care-l cunoaşte personal: (Ştii vreun jucător din România) Da, l-am cunoscut pe Florin. (Şi înainte?) Nu pot spune un nume, dar ştiu că am jucat la Euro 2016 împotriva României (n.r. Burki este elveţian), dar nu îmi amintesc numele. Ştiu doar că era o echipă foarte bună”.


 

Afla mai multe despre: burkiflorin stefan 

viewscnt
Articole similare