Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Jucătorul remarcat de Petrescu după victoria în faţa Chindiei: ”Cel mai bun joc al lui!” Ce spune despre duelul cu Lazio Roma

VIDEO Jucătorul remarcat de Petrescu după victoria în faţa Chindiei: ”Cel mai bun joc al lui!” Ce spune despre duelul cu Lazio Roma

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Itu ‘3, Bordeianu ’72, ’79 şi Camora ’86.

”Tot timpul e greu să joci după o pauză. Pentru noi fusese pauza binevenită, pentru că eram foarte obosiţi. A fost greu să alcătuiesc echipa de start, pentru că toţi jucătorii erau valizi. Foarte mulţi jucători supăraţi, care nu intră. Mai ales această regulă cu Under-21 mă face să fac schimbări mereu la echipă. Şi nu a fost uşor să aleg echipa şi în continuare va fi greu să aleg echipa de start, mai ales la meciurile de campionat. Dar o victorie meritată şi de la un cap la altul cred că CFR a arătat forţă şi calitate” a declarat Petrescu, după meci.

”Asta a fost problema mea numărul 1, să schimb echipa de la un meci la altul, să schimb chiar 7-8 jucători. Dar lotul pe care l-am făcut, l-am făcut să fie un lot puternic, să am soluţii mereu, chiar dacă supărările sunt mari la unii jucători” a mărturisit Dan Petrescu, la finalul succesului contra Chindiei, scor 4-0.

Situaţia lui Djokovic pare ciudată în acest moment, el nu a evoluat în actuala stagiune în Liga 1: ”Pur şi simplu, pe postul lui joacă Itu. Ăsta e singurul motiv pentru care nu joacă. Şi Itu e de Under-21 şi trebuie să joace. M-a surprins evoluţia lui Itu astăzi, pozitiv, pentru că el a venit după o deplasare lungă, de 15 ore cu avionul, nu ştiu pe unde a luat-o şi ce a făcut până a ajuns, dar era foarte obosit. Nu s-a antrenat decât o zi cu noi, foarte puţin, şi a marcat gol, a jucat 90 de minute şi a jucat foarte bine. Deci cred că a fost cel mai bun joc al lui Itu de când l-am băgat” a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu despre prestaţia lui Bordeianu: ”A pierdut multe mingi...dar sunt foarte fericit pentru el că a marcat!”

Mihai Bordeianu a fost omul meciului contra Chindiei: ”Un jucător care era la Botoşani acum doi ani şi nu prea îl voia nimeni, eu l-am adus şi am reuşit să îl duc şi la echipa naţională. să marcheze şi două goluri într-un meci. Mă bucur extraordinar de mult pentru el, pentru că a avut o perioadă mai grea. După ce a ajuns la naţională, nu mai era acelaşi jucător. Nici astăzi nu a jucat excelent, a pierdut multe mingi, dar să dai două goluri într-un meci mi se pare un lucru extraordinar şi sunt foarte fericit pentru el”

Pentru campioana României urmează duelul cu Lazio din UEFA Europa League. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport: ”Sunt convins că Lazio va schimba jucători, la fel ca şi CFR Cluj. Vor fi foarte multe schimbări, pentru că au un lot foarte puternic. Dar nu cred că este un avantaj, pentru că odată ce joci pe Olimpico, în faţa propriilor suporteri, ei trebuie să câştige. Nu au altă variantă şi sigur vor face totul să câştige. Noi mergem acolo să ne calificăm, dar în acelaşi timp suntem conştienţi că, dacă nu reuşim, mai avem o şansă în meciul cu Celtic” a mărturisit Petrescu la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare