Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus şi-a prezentat oficial echipamentul pentru noul sezon. După 116 ani, campioana Italiei renunţă la celebrele dugi. Cum arată noile tricouri

VIDEO | Juventus şi-a prezentat oficial echipamentul pentru noul sezon. După 116 ani, campioana Italiei renunţă la celebrele dugi. Cum arată noile tricourigalerie foto

Serie A

Comentarii

Juventus Torino continuă să facă schimbări importante de brand, la doi ani distanţă după ce şi-a lansat noua siglă. Acum, Bătrâna Doamnă a decis să renunţe la celebrele dungi de pe tricourile de joc.

În sezonul viitor, primul rând de echipamente de joc va aduce o schimbare estetică radicală. Bătrâna Doamnă a renunţat la celebrele dungi şi a optat pentru un tricou jumătate alb, jumătate negru, cele două culori fiind despărţite de o linie subţire roz. Imaginile noului echipament au apărut în presă încă din urmă cu câteva săptămâni, dar abia acum Ba venit şi confirmarea. Echipamentul a fost lansat printr-un video postat pe contul de Twitter al clubului.

Înfiinţată în 1897, de un grup de studenţi, Juventus a jucat iniţial în tricouri de culoare roz, însă, şase ani mai târziu, şefii au decis să schimbe tricourile, pentru că echipa era des confundată cu Palermo. Unul dintre jucătorii echipei, englezul John Savage, a luat legătura cu oficiali ai clubului Notts County, care au trimis la Torino un set de tricouri în dungi alb-negre. Astfel s-a născut tradiţia. Timp de 116 ani, primul rând de echipamente al lui Juventus a fost numai în dungi. Până acum!

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: juventustricourivideo 

viewscnt
Articole similare