Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Kinsey Wolanski a făcut-o din nou! Apariţie incendiară a modelului care a întrerupt finala Ligii Campionilor

VIDEO | Kinsey Wolanski a făcut-o din nou! Apariţie incendiară a modelului care a întrerupt finala Ligii Campionilor

Diverse

Comentarii

Kinsey Wolanski, modelul de 23 de ani, care a intrat pe teren la finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, Tottenham - Liverpool 0-2, este protagonista unui nou clip viral pe internet.

Kinsey Wolanski a devenit faimoasă în toată lumea după ce a pătruns pe teren la finala Champions League dintre Liverpool şi Tottenham. Pe lângă faptul că a promovat un site pentru adulţi detinut de partenerul ei, Kinsey a atras peste trei milioane de urmăritori pe Instagram, de la 200.000 câţi avea înainte de finală, până la 3,3 milioane cât are în prezent.

Imediat după ce a apărut pe Wanda Metropolitano din Madrid, contul lui Kinsey a fost închis de către hackeri, dar a reapărut câteva zile mai târziu, iar aceasta continuă să se ţină de şotii.

Tânăra a făcut senzaţie în sala de fitness, acolo unde le-a luat minţile tuturor bărbaţilor. Prefăcându-se ca e începătoare, Kinsey Wolanski a mers în mâini şi în picioare pe banda de alergare, iar bărbaţii prezenţi în sală s-au uitat cu mare interes la ea, dar şi cu amuzament.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weird Workouts In The Gym Prank!!!

A post shared by Kinsey (@kinsey_sue) on

 

viewscnt
Articole similare