Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Klopp a explodat la final! "Stăteam ca boul în faţa muntelui!" Cum l-a enervat Niko Kovac după Liverpool - Bayern

VIDEO | Klopp a explodat la final! "Stăteam ca boul în faţa muntelui!" Cum l-a enervat Niko Kovac după Liverpool - Bayern
Comentarii

Liverpool şi Bayern Munchen au terminat la egalitate, 0-0, în turul „optimilor” Champions League. La finalul meciului, Jurgen Klopp şi Nico Kovac au fost protagoniştii unui mic incident.

Germanul s-a enervat la finalul partidei, atunci când omologul său a bătut palma cu oamenii dins staff-ul său, cu toate că Jurgen Klopp îl aştepta să-i stângă mâna: ”În Germania e altfel, dar aici în Anglia se obişnuieşte ca managerii să-şi dea primii mâna la încheierea partidei. N-am ştiut. I-am explicat şi sper să nu se fi supărat atât de tare că m-am îndreptat mai întâi spre banca mea” a mărturisit Kovac la finalul partidei, într-o încercare de reconciliere de la distanţă cu tehnicianul german.

”Stăteam acolo ca boul în faţa muntelui. Am vrut să-i strâng lui mai întâi mâna, aşa cum se procedează, dar el a mers mai întâi la stafful său” a explicat şi Klopp, pe un ton vizibil nervos. Germanul s-a arătat deranjat pe teren, la finalul partidei de gestul tehnicianului de la Bayern, dar a recunoscut în cele din urmă că Niko Kovac şi-a cerut scuze.

”Nu a fost o seară de Champions League”

Partida în care Liverpool şi Bayern s-au anihiliat reciproc nu a fost pe placul tehnicianului german.

Englezii au avut şansa de a marca în câteva rânduri, dar la finalul jocului, rezultatul a părut unul echitabil: ”N-a fost o seară de Liga Campionilor din punct de vedere al spectacolului. Dar rezultatul nu este rău. Avem trei săptămâni pentru a pregăti returul. Din păcate astăzi, ultima pasă nu a fost prietena noastră. Le-am oferit oaspeţilor şanse importante de contraatac, iar rezultatul nu este nicidecum unul perfect. Dar şi dacă am fi câştigat cu 1-0, nu cred că s-ar fi schimbat cu adevărat ceva” a declarat Klopp la finalul partidei cu Bayern de pe Anfield Road.

Meciul retur dintre Bayern Munchen şi Liverpool se va disputa pe 13 martie, pe Allianz Arena, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jurgen kloppfc liverpool 

viewscnt
Articole similare