Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | L-a chemat la naţională, dar nu a vorbit cu el. Budescu a dezvăluit că nu l-a sunat Contra: "Nu trebuie să primesc telefoane sau ceva de genul"

VIDEO | L-a chemat la naţională, dar nu a vorbit cu el. Budescu a dezvăluit că nu l-a sunat Contra: "Nu trebuie să primesc telefoane sau ceva de genul"

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu (30 de ani) a fost chemat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru ultimele meciuri din campania de calificare la Campionatul European, cu Suedia şi Spania. Fotbalistul de la Astra Giurgiu a recunoscut însă că nu a vorbit cu selecţionerul.

"Nu, nu am vorbit. Azi am fost sunat şi m-au chemat cei de la echipa naţională, cei care se ocupă de chestia asta, dar nu am vorbit cu selecţionerul", a recunoscut Budescu după meciul cu FC Voluntari. Tehnicul mijlocaş de la Astra a mai spus şi că nu este genul de fotbalist motivat de vorbele bune ale unui antrenor: "Eu joc fiecare meci la fel. Nu trebuie să primesc telefoane sau ceva de genul".

Budescu este fericit că a revenit la echipa naţională şi totodată că a fost convocat şi Denis Alibec: "Mă bucur că a marcat, chiar sunt mai fericit când îi dau eu pase şi marchează, decât când marchez eu. Nu m-am gândit la asta când am venit înapoi. M-am gândit să joc cât mai bine aici, la echipă, şi să-mi fac treaba pe teren. Acum, că a venit şi această convocare, este cu atât mai bine. Avem o echipă bună şi cred eu că putem obţine 4 puncte şi să ne calificăm".

În acest sezon din Liga 1, Budescu a marcat şase goluri şi a oferit două pase de gol, motive destul pentru a fi convocat de Contra la echipa naţională. 

Afla mai multe despre: budescuastraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare