Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | L-a lăsat pe bancă pe Ionuţ Radu, dar a greşit grav. Portarul lui Genoa a comis-o cu Verona

VIDEO | L-a lăsat pe bancă pe Ionuţ Radu, dar a greşit grav. Portarul lui Genoa a comis-o cu Verona

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a fost lăsat din nou pe bancă de antrenorul lui Genoa, Davide Nicola. Şi de această dată, Mattia Perin a fost preferat titular, în al doilea meci din Seria A, în 2020.

UPDATE | Genoa a pierdut primul meci în campionat cu Davide Nicola pe banca tehnică. Verona s-a impus cu 2-1, după ce Sanabria a deschis scorul, iar Verre şi Zaccagni au marcat pentru gazde. 

La al doilea gol primit de "grifoni", Perin a greşit. Portarul italian a respins mingea în faţă, iar Zaccagni a marcat. 

 


UPDATE | Genoa a început bine meciul din deplasare cu Verona, dar gazdele au revenit prin Verre, care a înscris din penalty, în minutul 55, ca mai apoi "grifonii" să mai încaseze încă un gol. 

Mattia Perin, portarul care a fost preferat în poartă în locul lui Ionuţ Radu, a respins în faţă un şut venit din lateral, iar Zaccagni a fost pe fază şi a marcat pentru 2-1, în minutul 65.


Verona şi Genoa se întâlnesc duminică, într-un meci care va fi întârziat cu 15 minute, din cauza liniilor terenului, care au fost trasate incorect de organizatori. Astfel, meciul va începe la 19:15. 

Din păcate pentru Ionuţ Radu, acesta va începe şi acest meci tot pe banca de rezerve, după ce italianul instalat pe bancă în această iarnă a ales să meargă pe mâna lui Perin în campionat. În primul meci din acest sezon, cu Sassuolo, portarul italian a încasat un gol, dar Genoa s-a impus, după reuşitele lui Criscito şi Pandev. 

Ionuţ Radu, rezerva lui Mattia Perin

Noul antrenor al lui Genoa, Davide Nicola, a luat decizia de a se baza pe italianul Mattia Perin pentru restul sezonului, după ce Ionuţ Radu fusese titularul postului până în această iarnă. Un semnal important a fost primit de român la chiar primul meci oficial din acest an, atunci când Perin a fost titular în faţa lui Sassuolo, scor 2-1. 

Apoi, Davide Nicola l-a introdus pe Radu titular în meciul din Cupa Italiei cu Torino, iar mesajul antrenorului lui Genoa a fost unul clar. Perin, care a fost împrumutat de la Juventus până în vară, va apăra în campionat, iar Radu, dacă va rămâne în echipa "grifonilor", va mai prinde meciuri doar în cupă, dacă rivalul italian va fi apt. 

Afla mai multe despre: ionut radugenoamattia perinionut radu genoa 

viewscnt
Articole similare