Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”L-am sunat şi acum, dar nu mi-a răspuns” Rednic e talismanul lui Mihai Teja, dar şi-a închis telefonul :)

VIDEO | ”L-am sunat şi acum, dar nu mi-a răspuns” Rednic e talismanul lui Mihai Teja, dar şi-a închis telefonul :)

Superliga

Comentarii

Deşi antrenează la cele mai mari rivale din fotbalul românesc, Mihai Teja şi Mircea Rednic sunt foarte bun prieteni în afara terenului.

Mihai Teja obişnuieşte să-l sune pe Rednic înaintea meciurilor. Discuţiile cu ”Puriul” i-au purtat noroc până acum, însă de această dată antrenorul lui Dinamo nu i-a mai răspuns la telefon.

”Vorbesc foarte des cu Mircea Rednic. Este prietenul meu, un prieten apropiat. Este un dinamovist convis şi este normal această adversitate faţă de Steaua. De fiecare dată când l-am sunat înainte de meci am câştigat. L-am sunat şi acum, dar nu mi-a răspuns”, a spus mihai Teja la o conferinţă de presă.

Conferiţa FCSB | 1 martie 2019

Urmărim împreună conferinţa de presă a celor de la FCSB, înaintea duelului cu Voluntari • ”M-a înjosit la TV!” Tudorie nu a uitat umilinţa la care l-a supus public Reghecampf. Cum îi răspunde la mai bine de doi ani - https://bit.ly/2EEZAL0 • VIDEO EXCLUSIV | Cum l-a "descoperit" Dumitru Dumitriu pe Sabin Ilie: "L-am întrebat pe Tică Dănilescu cine e ăsta" - https://bit.ly/2TgjOmD

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, March 1, 2019

 

Afla mai multe despre: fcsb. tejaliga1 

viewscnt
Articole similare