Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | La toţi copiii cuminţi a venit azi-noapte Moş Niculae. Alţii, mai norocoşi, au fost vizitaţi încă de ieri de ajutoarele moşului, foşti şi actuali sportivi români

VIDEO | La toţi copiii cuminţi a venit azi-noapte Moş Niculae. Alţii, mai norocoşi, au fost vizitaţi încă de ieri de ajutoarele moşului, foşti şi actuali sportivi români

Alte sporturi

Begu şi Niculescu, Ramona Farcău, Paula Ungureanu şi Iulia Curea, Falemi, Selymeş, Marius Niculae şi Virgil Stănescu, toţi le-au făcut o surpriză copiilor de la şcoala gimnazială Tudor Arghezi din Capitală, cu o zi înainte de Moş Nicolae.

”Mi-era dor să fiu din nou copil, să primesc cadouri, când eram copil îl aşteptam pe moş Nicolae, curăţam toate ghetuţele şi adidaşii, inclusiv ghetele de fotbal şi e o senzaţie unică, e frumos să fii copil. Un sentiment minunat pentru mine, să mă aflu aici şi să văd atâta bucurie în ochii lor, deci pur şi simplu minunat.”, a declarat Marius Niculae la Telekom Sport.

Fetele de la tenis au fost în centrul atenţiei. Au fost asaltate de copii pentru autografe.

”M-am bucurat că am putut să îl ajut pe Moşul să împartă atâtea cadouri,într-adevăr bagajul a fost greu, dar a fost foarte placut, abia aştept să vină şi Moş Crăciun, a fost Moş Niculae acum”, a spus Monica Niculescu la Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.