Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La un pas de tragedie în Moto2. I-a apăsat frâna adversarului, din mers, în timpul cursei

VIDEO | La un pas de tragedie în Moto2. I-a apăsat frâna adversarului, din mers, în timpul cursei
Comentarii

Lumea curselor a rămas cu sufletul la gură în timpul Grand Prix-ului de Moto2 de duminică, de la Misano, atunci când unul dintre participanţii la cursă i-a apăsat frâna adversarului.

Lumea curselor era să asiste la o tragedie duminică, în timpul cursei de Moto2 de la Misano. Romano Fenati, un italian în vârstă de 22 de ani, i-a apăsat frâna rivalului Stefano Manzi chiar în timpul cursei, în timp ce motocicletele lor aveau aproximativ 225 km/h. Manzi a pierdut pentru un moment controlul motorului, însă, din fericire pentru toată lumea, a reuşit să continue cursa. 

Gestul lui Fenati a venit după ce, cu doar câteva tururi înainte, Manzi a încercat să îl depăşească, manevră în urmă căreia ambii au pierdut puncte. Pentru Fenati, care a fost descalificat, nu este la primul gest nesportiv din cariera lui. 

Colin Edwards, un fost participant în Moto2, a declarat că Fenati i-a pus viaţa în pericol rivalului său. "Este incredibili! Îţi baţi joc de mine? Ăsta e momentul în care îi spui să îşi facă bagajul şi să vină la anul. Este ridicol", a spus Edwards pentru BT Sport. 

Afla mai multe despre: moto2romano fenatistefano manzi 

viewscnt
Articole similare