Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Larisa Iordache este optimisă în privinţa revenirii în competiţii. "Tendonul este ok. Nu este timpul pierdut"

VIDEO | Larisa Iordache este optimisă în privinţa revenirii în competiţii. "Tendonul este ok. Nu este timpul pierdut"

Gimnastică

Comentarii

Larisa Iordache a profitat de vacanţa provocată de coronavirus pentru a-şi reintra în formă. După trei ani în care a fost chinuită de accidentări, gimnasta îşi pregăteşte revenirea pe planşă.

Larisa Iordache este cea mai titrată gimnastă din România, aflată în activitate. A cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, două medalii de argint şi două de bronz la Campionatule Mondiale şi patru de aur, cinci de argint şi două de bronz la Campionatul European. Din păcate, problemele grave avute la tendonul lui Ahile i-au frânat ascensiunea sportivă în ultimii trei ani. Acum, este mai decisă ca niciodată să performeze şi să-şi atingă obiectivele.

"Tendonul este ok. Am inceput să am şi masă musculară, să mă apropii de musculatura celuilalt picior. Încă mai am de crescut. Nu este timpul pierdut. Muncesc zi de zi cât de mult pot eu şi chiar mă gândeam că abia aştept să am un weekend în care să stau in pat şi să mă odihnesc", a declarat cea mai titrată gimnastă în activitate din România.

La 24 de ani, Larisa încă visează la gloria olimpică. Până la Tokyo mai este însă drum lung. Ultima şansă de calificare o reprezintă campionatele europene de la finalul acestui an. "Mă antrenez pe toate cele patru aparate pentru că-mi doresc o medalie la individual compus. Doar prin medalia aceasta mă pot califica la Jocurile Olimpice", a completat Iordache.

Forma bună a sportivei îi dă încredere şi antrenoarei sale, care munceşte şi speră alături de campioană.

"Larisa este foarte bine. Ne dorim să rămână sănătoasă, să se poată pregăti şi până la Campionatul European să fie în formă maximă. Sperăm să se ţină Campionatele Europene având în vedere situaţia care este astăzi cu coronavirus. Ne dorim o calificare pentru jocurile Olimpice", a declarat Lăcrămioara Moldovan, antrenoarea gimnastei.

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare