Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio, cu Ştefan Radu integralist, a făcut instrucţie cu Torino. Spectacol total în Napoli - Atalanta. Vezi AICI rezumatele meciurilor de miercuri din Serie A

VIDEO | Lazio, cu Ştefan Radu integralist, a făcut instrucţie cu Torino. Spectacol total în Napoli - Atalanta. Vezi AICI rezumatele meciurilor de miercuri din Serie A galerie foto

Serie A

Comentarii

Etapa intermediară din Serie A a continuat miercuri pe programele Telekom Sport, iar spectacolul a fost garantat. Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor din campionatul italian.

Cu Ştefan Radu integralist, Lazio a făcut spectacol în faţa lui Torino. Acerbi a deschis scorul pe Olimpico cu un şut de senzaţie de la 35 de metri. La cabine s-a intrat cu 2-0. Golgheterul Immobile a lovit din nou pentru vulturi. Lazio nu a ridicat piciorul de pe acceleraţie nici în repriza a doua şi a fost răsplătită. Immobile a făcut dubla din penalti şi a ajuns la 12 goluri în acest sezon de Serie A. În final, Belotti şi-a trimis mingea în proprie poartă, iar Lazio - Torino s-a terminat 4-0.

Şi cealaltă echipă din Roma a făcut show în etapa a 11-a. La Udine, Zaniolo a deschis scorul după mai puţin de un sfert de oră. Speranţele capitolinilor păreau să se năruie însă înainte de pauză. Fazio a văzut roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, Roma a oferit un adevărat spectacol ofensiv.  Smalling a marcat primul său gol în tricoul Romei pentru 2-0. După doar două minute, Justin Kluivert şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Tabela a închis-o Kolarov din penalti, iar Roma s-a impus cu 4-0.

Sassuolo a început excelent meciul cu Fiorentina, iar Jeremie Boga a deschis scorul pentru echipa lui Chiricheş. Fiorentina a întors soarta meciului în ultima jumătate de oră. Puştiul Castrovili a restabilit egalitatea. Tot el i-a pus mingea pe tavă lui Milenkovic, iar sârbul a stabilit scorul final, 2-1 pentru Fiorentina.

Cagliari şi Bologna au oferit un meci senzaţional. Oaspeţii au condus la pauză,. Sandander a înscris din lovitură de la 11 metri. Echipa rossoblu a avut un al doilea act de vis, în care a înscris de trei ori. Joao Pedro a restabilit egalitatea, iar Giovani Simeone şi-a adus echipa în avantaj. Acelaşi Joao Pedro a marcat în minutul 81 şi a făcut ca autogolul lui Olsen din prelungiri să nu mai conteze. Cagliari - Bologna s-a încheiat 3-2.

Aşa cum era de aşteptat, Napoli şi Atalanta au făcut spectacol. Sub privirile lui Hamsik, Maksimovic a deschis scorul, din centrarea lui Mertens. Formaţia din Bergamo a restabilit egalitatea înaintea pauzei. Freuler a înscris, cu un mic ajutor din partea lui Meret. Nici goalkeeperul Atalantei nu s-a descurcat foarte bine în al doilea act. Gollini a ieşit greşit, iar Milik i-a readus pe napoletani în avantaj. Finalul a fost cu scandal. Ilicic a marcat, iar gazdele au protestat vehement, cerând un fault la faza precedentă. Golul a fost validat, Ancelotti a fost eliminat, iar Napoli şi Atalanta s-a încheiat 2-2. 

În urma acestor rezultate, Juventus rămâne lider în Serie A, cu 26 de puncte, unul mai mult decât marea rivală Inter. În zona roşie, Sampdoria rămâne pe ultima poziţie. Joi se dispută meciul AC Milan - SPAL, în direct la Telekom Sport 2, de la ora 22:00. 

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare