Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Leii" din Bănie se pregătesc de sărbătoare. Mii de fani olteni s-au strâns în jurul stadionului "Ion Oblemenco"

VIDEO | "Leii" din Bănie se pregătesc de sărbătoare. Mii de fani olteni s-au strâns în jurul stadionului "Ion Oblemenco"

Fotbal intern

Comentarii

Fanii olteni nu pot sta departe de favoriţii lor, mai ales în aceste momente, în care titlul se poate întoarce în Oltenia după o pauză de 29 de ani.

Chiar dacă au interdicţie de a intra pe stadion, fanii Universităţii Craiova s-au strâns în jurul stadionului "Ion Oblemenco" pentru a-şi încuraja jucătorii în disputa finală cu CFR Cluj. Suporterii au cântat şi şi-au încurajat favoriţii, în timp ce aceştia soseau cu autocarele la stadion.

La o primă privire, sunt câteva mii de suporteri, mulţi dintre ei vor rămâne şi vor cânta pe toată durata partidei, în timp ce alţii vor merge să vizioneze partida în vecinătatea stadionului. Finalul meciului poate reprezenta o adevărată dramă pentru olteni sau o sărbătoare imensă. Indiferent de deznodământ, mii de fani vor fi la stadion şi după ultimul fluier al partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare