Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu a bifat al treilea succes pe banca lui Sepsi, chiar împotriva fostei sale echipe. "După eliminarea lui Nistor am căpătat curaj"

VIDEO | Leo Grozavu a bifat al treilea succes pe banca lui Sepsi, chiar împotriva fostei sale echipe. "După eliminarea lui Nistor am căpătat curaj"

Fotbal

Comentarii

Pentru OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, victoria obţinută în "Ştefan cel Mare" cu Dinamo, scor 2-1, a reprezentat al treilea succes de când Leo Grozavu a fost instalat la cârma echipei, în urmă cu cinci runde.

Leo Grozavu consideră că momentul cheie al partidei a fost eliminarea lui Dan Nistor (min. 70). Văzuţi cu om în plus, jucătorii săi au prins curaj şi au jucat mult mai dezinvolt decât adversarii. Acest lucru s-a materializat şi pe tabela de marcaj, când elveţianul născut în Serbia, Goran Karanovic a marcat două goluri transe la indigo, în decurs de trei minute. De asemenea, Grozavu nu a vrut să comenteze arbitrajul, mai ales împotriva formaţiei la care a jucat timp de şase sezoane, între 1992 şi 1998.

"Un meci de luptă, un teren greu, un timp ca în Anglia, dar bucuroşi la final că am luat cele trei puncte. În a doua repriză am avut o perioadă în care am căzut, am primit şi gol, ne-am pierdut orientarea, busola, dar după eliminarea lui Dan Nistor am căpătat din nou curaj. Am avut şi noi penalty-uri la jocurile de acasă, am avut eliminare. Nu o să comentez eu despre Dinamo, nu e frumos. În niciun caz nu ne gândim la play-off. Cred că trebuie să rămânem echilibraţi, cu picioarele pe pământ. Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă cu Târgovişte, bunul meu prieten Vio abia aşteaptă să mă întâlnească şi să mă bată, are de luat o revanşă. Sper să nu apuce", a spus Leo Grozavu.

În urma acestui rezultat, OSK Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe locul 9, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo a rămas pe locul 8, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: fotballiga 1dinamosepsi 

viewscnt
Articole similare