Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leverkusen a trecut de Freiburg în primul meci al etapei din Bundesliga. Kai Havertz a făcut din nou diferenţa în favoarea echipei sale

VIDEO Leverkusen a trecut de Freiburg în primul meci al etapei din Bundesliga. Kai Havertz a făcut din nou diferenţa în favoarea echipei sale

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen s-a impus în deplasarea de la Freiburg, cu scorul de 1-0. Kai Havertz a marcat singurul gol al partidei.

Noul star al fotbalului german a finalizat la zece minute de la startul reprizei secunde o acţiune pe care a început-o tot el şi care a fost continuată de Leon Bailey. A fost o victorie importantă pentru Bayer, care venea după umilinţa din etapa precedentă, 1-4 pe teren propriu.

Şi, totodată, prima victorie a lui Leverkusen din 2011 încoace pe terenul celor de la Freiburg. 

In prima repriză Leverkusen a avut o posesie zdrobitoare, de 78%, dar nu şi vreun şut pe spaţiul porţii. În schimb, la singura ieşire mai periculoasă, pe contraatac, Holer a ratat singur cu portarul pentru formaţia gazdă.

La cei 20 de ani ai săi, Kai Havertz este cel mai în formă atacant de după reluarea competiţiei, cu 5 goluri înscrise în patru meciuri. In urma acestui rezultat. Leverkusen face 56 de puncte şi ocupă locul 3 în clasamentul din Germania.

Freiburg este abia pe locul 8 şi strânge al treilea meci la rând fără victorie în campionat.

LIVE VIDEO | Freiburg - Leverkusen 0-1 (Havertz 55)

  • Freiburg: Schwolow - Kubler, Lienhart, Heintz, Gunter - Sallai, Koch, Hofler, Grifo - Petersen, Holer
  • Leverkusen: Hradecky - Tah, Bender, Dragovic - Amiri, Baumgartlinger, Aranguiz, Sinkgraven - Wirtz, Haverz, Bailey

Min 55. Gol Bayer Leverkusen! Kai Havertz fructifică pasa lui Bailey şi deschide scorul. Seria excelenta a puştiului minune, continuă! A fost o faza in care cuplul Bailey - Havertz au făcut şah mat defensiva lui Freiburg

Primă repriză echilibrată la Freiburg. Pe Schwarzwald Stadion, Bailey putea deschide scorul în minutul 41, când a ales să paseze in loc să şuteze.

Leverkusen are o posesie de 68%, dar nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii.


Partida este programată să înceapă la ora 21:30. Gazdele au călcat din nou strâmb în campionat şi se îndepărtează de obiectivul principal, calificarea într-o cupă europeană la finalul sezonul.

Deşi a avut o prestaţie ofensivă foarte bună contra lui Eintracht Frankfurt, echipă pe care a conduns- atât cu 1-0, cât şi cu 3-1, dar pe care tot nu a reuşit să o învingă.

De cealaltă parte, Leverkusen era în formă bună înaintea ultimei etape, trei succese consecutive, în care a marcat de 11 ori şi a luat doar două goluri. A venit însă duelul cu Wolfsburg, pierdut cu scorul de 1-4. Înaintea partidei cu „lupii”, starul lui Bayer, Kai Havertz avea patru meciuri consecutive cu gol înscris.

Afla mai multe despre: freiburgleverkusen 

viewscnt
Articole similare