Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga Campionilor la Handbal Masculin. Sporting a pierdut surprinzător pe terenul lui Savehof. Cum a jucat Valentin Ghionea

VIDEO | Liga Campionilor la Handbal Masculin. Sporting a pierdut surprinzător pe terenul lui Savehof. Cum a jucat Valentin Ghionea

Handbal

Comentarii

Portughezii de la Sporting Lisabona au pierdut deplasarea de la Savehof, în Liga Campionilor la handbal masculin. Partida a fost transmisă în direct de Telekom Sport.

Cele două formaţii câştigaseră primele două meciuri din grupă, iar acum s-au întâlnit în meci direct în runda a treia.

Savehof s-a impus în cele din urmă cu scorul de 29-24 şi a urcat (temporar) pe prima poziţie în grupă. Românul Valentin Ghionea a marcat două goluri, într-o seară în care suedezii Edvarsson, Salihi şi Karlsson au marcat de câte 5 ori. Cel mai bun marcator al portughezilor a fost Carol Marzo. Ghionea a transformat o aruncare de la 7m şi a ratat o alta.

Formaţia gazdă s-a desprins în prima repriză la 5 goluri, o diferenţă care s-a păstrat de altfel şi la final, chiar dacă la pauză, Sporting a intrat cu un dezavantaj de doar trei goluri. Sporting câştigase prima depalsare a sezonului la Eurofarm Rabotnik, scor 30-29.

Partida a avut doi arbitri români la centru, Radu Iliescu şi Doru Manea, ambii din Bucureşti.

Afla mai multe despre: ghioneasporting 

viewscnt
Articole similare