Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Linişte, vorbeşte Dusan Uhrin, omul care a readus-o pe Dinamo în primele şase în Liga 1: "Trebuia să marcăm mai mult". Ce a spus despre play-off

VIDEO | Linişte, vorbeşte Dusan Uhrin, omul care a readus-o pe Dinamo în primele şase în Liga 1: "Trebuia să marcăm mai mult". Ce a spus despre play-off

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, s-a declarat mulţumit de jucătorii săi, cu toate că îşi dorea o victorie la mai multe goluri în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, meci pe care "câinii" l-au câştigat cu 2-0.

"Trebuia să marcăm mai multe goluri, mai ales în repriza a doua, dar ne-am dorit să câştigăm mai mult decât Mediaş. Am fost concentraţi pe toată durata celor 90 de minute, sunt mulţumit de jucătorii mei pentru că s-au concentrat.

Pas cu pas, vrem să jucăm mai bine, să ne concentrăm pe nişte chestiuni tactice. Jucătorii vor să facă acest lucru. Pentru mine e important că vor să meargă pe această cale.

În urma acestui succes, Dinamo a acumulat 17 puncte şi a urcat pe poziţia a şasea. "Încă nu cred nimic (n.r. - privind play-off-ul), pentru că avem o mulţime de meciuri dificile, dar vrem să fim pe această poziţie. Avem posibilitatea să fim acolo şi trebuie să jucăm mult mai bine", a mai spus Uhrin.

Dinamo - Gaz Metan Mediaş 2-0

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost marcate de Mrzljak ’21 şi Sorescu ’73. În minutul 43, un gol al dinamoviştilor a fost anulat pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: uhrin 

viewscnt
Articole similare