Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Linişte, vorbeşte omul care a umilit-o pe Dinamo! Gabi Iancu, revenire de milioane la Viitorul

VIDEO | Linişte, vorbeşte omul care a umilit-o pe Dinamo! Gabi Iancu, revenire de milioane la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Gabriel Iancu (25 de ani) este pentru a treia oară legitimat la Viitorul Constanţa şi primul meci în Liga 1 a fost marcat de atacant cu o performanţă stelară.

Iancu a fost ales omul meciului Viitorul - Dinamo 5-0, în care a marcat două goluri şi a contribuit la victoria la scor a echipei sale. 

"Sunt foarte fericit că am început foarte bine din perioada de pregătire. Sper să continui tot aşa în următoarele meciuri. Mă simt foarte bine fizic. Cred că am făcut cu toţii un joc colectiv foarte bun, am marcat toţi atacanţii. Dinamo a jucat, părerea mea, binişor în prima repriză. Dar în a doua cred că noi am ridicat ritmul", a declarat Iancu la super flash interviul de la finalul partidei. 

Gabi Iancu a mai fost luat de Hagi la Viitorul după ce nu a reuşit să se impună la FCSB şi l-a pus pe "picioare", iar fotbalistul a prins un nou transfer în străinătate, dar atacantul doreşte acum să vorbească mai puţin şi să îl răsplătească pe "rege" pe teren: "Nu mai vreau să mai vorbesc dinainte, vreau să o iau aşa uşor, pas cu pas. Mă bucur mult că mi se dă încredere şi mă simt ca acasă aici. Sper să am un an foarte bun alături de echipă".

Afla mai multe despre: gabi iancuviitorul 

viewscnt
Articole similare