Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lionel Messi i-a smuls ecusonul arbitrului, în timpul meciului PSG - Barcelona. Cum a reacţionat centralul Anthony Taylor

VIDEO | Lionel Messi i-a smuls ecusonul arbitrului, în timpul meciului PSG - Barcelona. Cum a reacţionat centralul Anthony Taylor
Comentarii

Lionel Messi i-a smuls din greşeală ecusonul arbitrului Anthony Taylor, în timpul meciului PSG - Barcelona 1-1, într-o fază petrecută în minutul 65. Anthony Taylor a rămas în continuare concentrat pe fază şi a rezolvat ”problema” abia după ce mingea n-a mai fost în joc.

Leo Messi a fost în centrul unei situaţii mai puţin obişnuite, în timpul partidei dintre PSG şi FC Barcelona, din returul optimile Ligii Campionilor. Starul argentinian i-a smus ecusonul arbitrului Anthony Taylor, în timp ce construia o fază.

Messi i-a smuls ecusonul arbitrului, Jordi Alba l-a recuperat

Într-o acţiune de atac a Barcelonei, Lionel Messi a fost uşor incomodat de arbitru, care se afla pe traiectoria sa. Atacantul Barcelonei a încercat să evite ciocnirea, dar în urma contactului l-a lăsat pe Anthony Taylor fără ecusonul FIFA.

Când faza s-a încheiat, Jordi Alba a recuperat ecusonul şi l-a înmânat arbitrului Anthony Taylor, care l-a fixat înapoi pe buzunar.

Messi, înger şi demon cu PSG

FC Barcelona nu a reuşit să întoarcă acel eşec cu 4-1 în faţa PSG-ului, în optimile Ligii Campionilor. Misiunea i-a fost îngreunată de Mbappe, care a deschis scorul dintr-un penalty transformat în minutul 31.

Totuşi, catalanii au avut o rază de speranţă. Leo Messi a egalat printr-un gol marcat în minutul 37 şi putea face 1-2 în prelungirile primei reprize, dar a ratat o lovitură de la 11 metri. A fost pentru prima dată din 2015 când Lionel Messi ratează o lovitură de la 11 metri.

În repriza a doua, PSG a reuşit să închidă culoarele şi meciul s-a terminat 1-1. Barcelona a fost astfel eliminată din optimile Ligii Campionilor şi criza se adânceşte pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare