Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lista cu dorinţe a jucătorului "născut şi crescut" în Ştefan cel Mare! La ultimul titlu intra pe teren cu jucătorii, acum vrea să-l convingă pe Rednic că merită să joace

VIDEO | Lista cu dorinţe a jucătorului "născut şi crescut" în Ştefan cel Mare! La ultimul titlu intra pe teren cu jucătorii, acum vrea să-l convingă pe Rednic că merită să joacegalerie foto

Superliga

Comentarii

Denis Ciobotariu (20 de ani) e decis ca în 2019 să se impună în prima echipă a lui Dinamo şi speră să profite din plin de şansa de a lucra cu Mircea Rednic.

"M-aş bucura să joc cât mai mult şi să câştigăm play-out-ul cu Dinamo pentru că este greu să te gândeşti la play-off în momentul ăsta. Când eram mic de cele mai multe ori Dinamo câştiga campionatul sau câştiga câte un trofeu. Eu am sosit într-una din perioadele negre dar se va remedia situaţia 100%.

Este o onoare, vă daţi seama (n.r. să lucreze cu Mircea Rednic). Este un antrenor extraordinar, un antrenor mare, a a câştigat atâtea trofee şi avem multe de învăţat de la dânsul", spune Denis Ciobotariu.

Chiar dacă Dinamo nu a mers deloc bine în 2018, Denis e recunoscător pentru faptul că a avut şansa debutului la echipa unde s-a format. Iar asta îl face să-i poarte un respect deosebit fostului tehnician al roş-albilor, Florin Bratu: "A fost un progres pentru mine individual , pentru că am şi debutat , am şi jucat câteva meciuri în Liga 1, am prins şi în Cupă. Un debut cum nu se putea mai bine, o victorie, exact ce mi-am dorit...

Dânsul (n.r. Florin Bratu) m-a şi luat de la Târgovişte şi m-a debutat şi vreau să-i urez şi la mulţi ani pentru că astăzi este şi ziua lui şi mă bucur că am făcut-o într-un moment bun. M-aş bucura să mai lucrez cu dânsul pentru că mie personal mi-a fost bine."

5 - meciuri a strâns Ciobotariu pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile. Fundaşul a debutat ca titular în partida câştigată cu Viitorul, scor 1-0.

Au trecut deja 12 ani de când Dinamo cucerea ultimul titlu în Liga 1, iar Denis îşi aminteşte cu greu acel moment. "În 2007, nu mai ştiu, nu cred că eram prea mare, cred că ieşeam cu jucătorii de mână", spune Denis.



Primul contact cu "spiritul de dinamovist" de care-şi aminteşte fundaşul de 20 de ani datează din perioada în care tatăl său, Liviu Ciobotariu, juca pentru clubul roş-alb, chiar înainte să se retragă din activitate (sezonul 2004-2005).

"Eram mic. Ieşeam cu tata de mână pentru că eram ruşinos . Aşa eram . Eram mai timid când eram mic. Când ieşeu ei de mână, puteai să ieşi cu Niculescu, Dănciulescu ..eu ieşeam cu tata", îşi aminteşte Ciobi Jr.

Când vine vorba de dorinţe pentru perioada următoare, fundaşul de 20 de ani ştie exact ce vrea: să evolueze şi pe noul stadion al lui Dinamo, să marcheze pentru roş-albi într-un derby cu FCSB şi să apuce să joace în cea mai tare competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor.


1 - o selecţie are Denis Ciobotariu pentru naţionala U21 a României

 Galerie foto

Afla mai multe despre: denis ciobotariudinamo 

viewscnt
Articole similare