Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Llullaku vrea să dea lovitura în Ştefan cel Mare! Mesajul albanezului pentru "câini"

VIDEO | Llullaku vrea să dea lovitura în Ştefan cel Mare! Mesajul albanezului pentru "câini"

Superliga

Comentarii

Înainte de reluarea campionatului, Dinamo a primit amenintari: Azdren Llullaku promite că va marca în Ştefan cel Mare vineri seară, în direct pe Telekom Sport.

  • Dinamo - Astra e LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la 21:00. Toate fazele importante ale meciului se văd pe www.telekomsport.ro.

Albanezul Llullaku s-a întors in această vară în Liga 1 cu pofta de gol. Până acum a marcat de doua ori în 7 meciuri pentru Astra şi se pregăteşte să înscrie şi în poarta lui Dinamo.

"Sunt o echipă foarte bună acasa, au suporteri care îi ajută foarte mult. Au într-adevăr o perioadă nu foarte bună, dar noi trebuie să ne gândim să fim bine noi. În primul rând trebuie să câştigăm. Apoi, dacă e să marchez o să fie ceva mai bine, dar personal", spune atacantul albanez.

Ultimele goluri marcate de Llullaku în Liga 1 înainte să plece în Kazahstan au fost tocmai împotriva lui Dinamo. Se întâmpla în iarna lui 2016. În acel sezon a marcat şi în meciul din tur, în Ştefan cel Mare.

"Cu Dinamo mă simt bin, am marcat multe goluri cu ei. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor, cred că se vor întâlni două echipe foarte bune şi va fi un meci foarte frumos", ne-a declarat Llullaku.


 

Afla mai multe despre: llullakuastradinamo 

viewscnt
Articole similare