Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lotul olimpic de tineret al României, sfinţit din belşug de preot, înaintea plecării spre Elveţia

VIDEO | Lotul olimpic de tineret al României, sfinţit din belşug de preot, înaintea plecării spre Elveţia
Comentarii

România va merge la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne cu o delegaţie formată din 35 de sportivi. Tricolori vor lua startul la 10 dintre cele 16 discipline pentru care se va concura în perioada 9-22 ianuarie, în Elveţia.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a prezentat oficial, marţi, în cadrul unui eveniment organizat la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic "Sydney 2000" din Izvorani, lotul  care va reprezenta România la ediţia de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret care va avea loc la Lausanne (Elveţia).
 
"Ca şi obiectiv ne dorim o medalie. Sunt două şanse destul de bune. Bobul ne dorim să urce pe podium şi la sanie, mai avem schi, escaladă", a declarat preşedintele COSR, fostul scrimer Mihai Covaliu.
 
Portdrapelul României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne este Constantin Surdu, de la schi alpin, cu şanse la medalii.
 
"(Ce înseamnă pentru tine faptul că eşti portdrapel al delegaţiei?) O onoare. Deoarece am muncit foarte mult să ajung aici.  Aş vrea în primii 10. De ce să zic în primii 5  sau în primii 3? Încerc în primii 10", a declarat acesta.
 
 
La eveniment a fost prezent şi un reprezentat al Bisericii Ortodoxe Române, mai exact un preot, care a sfinţit din plin întreaga delegaţie a României. Nu a făcut deloc economie la apă sfinţită. Adevărul este că doar divinitatea poate aduce o medalie delegaţiei României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne.
 
 

Afla mai multe despre: jocurile olimpice de tineret 

viewscnt
Articole similare