Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Louis Munteanu, imperial în Italia la primavera! Atacantul român a înscris două goluri în meciul cu AC Milan. Impresionează la Fiorentina

VIDEO | Louis Munteanu, imperial în Italia la primavera! Atacantul român a înscris două goluri în meciul cu AC Milan. Impresionează la Fiorentina

Stranieri

Comentarii

Atacantul român de la Fiorentina, Louis Munteanu (18 ani), a ajuns la cinci goluri la echipa Primavera. În ultima etapă din campionat, internaţionalul de tineret a marcat de două ori cu echipa similară a lui AC Milan.

VIDEO Louis Munteanu, două goluri în Fiorentina - AC Milan 3-1, la Primavera

Louis Munteanu nu a debutat la prima echipă a Fiorentinei, deşi a fost inclus în lotul în câteva rânduri, iar atacantul de 18 ani îşi face treaba la Primavera. Atacantul vândut pe 2 milioane de euro de Gică Hagi a ajuns la cinci goluri marcate pentru echipa viola U19, în 10 meciuri de campionat. 

În ultima etapă, Louis Munteanu a fost decisiv pentru Fiorentin în meciul cu AC Milan. Prima dată a lovit în minutul 54, atunci când a fost lansat pe mijlocul terenului, a câştigat duelul cu un adversar şi a înscris cu piciorul stâng. 

Apoi, în minutul 87, Louis Munteanu a risipit emoţiile. Atacantul a ajuns în careu şi a marcat tot cu piciorul stâng, din lateral, moment în care oficialii gazdelor s-au ridicat în picioare şi s-au bucurat pe margine. 

Victoria e una importantă pentru Fiorentina, care e pe locul 12 în campionatul din Primavera 1, cu un punct peste primul loc retrogrdabil. De cealaltă parte, AC Milan e pe locul opt, cu 18 punce, după 13 etape.  

Louis Munteanu a fost cel mai tânăr marcator în Liga 1 sezonul trecut, la 17 ani, 4 luni şi 16 zile, după o reuşită în poarta Chindiei Târgovişte.

"După Coman, eu zic că e jucătorul (n.r. - Louis Munteanu) care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri", a declarat Hagi, în trecut, despre fostul său fotbalist. 

VIDEO Fiorentina - Milan 3-1 (Munteanu 54, 87, El Hilali 67 / Pierozzi 82)

Afla mai multe despre: louis munteanulouis munteanu ac milanlouis munteanu fiorentina 

viewscnt
Articole similare