Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luis Diaz şi-a revăzut tatăl după 12 zile şi a izbucnit în lacrimi

VIDEO | Luis Diaz şi-a revăzut tatăl după 12 zile şi a izbucnit în lacrimi
Comentarii

Luis Diaz, atacantul lui Liverpool şi al naţionalei Columbiei, a putut în sfârşit să-şi îmbrăţişeze tatăl, care a fost răpit timp de 12 zile de gherilă şi apoi eliberat după mai multe zile de "angoasă", marţi, înaintea unui meci internaţional.

Venit din Anglia, Luis Diaz a ajuns marţi la cantonamentul echipei naţionale a Columbiei, la Barranquilla, şi a căzut, plângând, în braţele tatălui său, potrivit imaginilor difuzate de Federaţia columbiană de fotbal (FCF).

Luis Manuel Diaz, în vârstă de 56 de ani, a fost eliberat joi dimineaţă într-o zonă muntoasă din nordul ţării de către Armata de Eliberare Naţională (ELN), ultima gherilă rămasă în ţară, care îl răpise la 28 octombrie împreună cu soţia sa, care a fost eliberată câteva ore mai târziu. Diaz, un antrenor de fotbal amator care şi-a dezvăluit fiul, purta un tricou negru pe care era scris "Gata cu răpirile".

Sâmbătă, poliţia columbiană a anunţat arestarea a patru persoane suspectate de implicare în răpirea care a pus în pericol procesul de pace început în urmă cu aproape un an între ELN şi guvern, precum şi armistiţiul bilateral de şase luni în vigoare din 3 august. Comandantul militar al ELN, Antonio Garcia, a recunoscut el însuşi că a fost comisă o "greşeală".

Luis Diaz, care va conduce atacul Columbiei împotriva Braziliei, joi, în etapa a 5-a a calificărilor sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, a ajuns la Liverpool în ianuarie 2022 de la clubul portughez Porto, într-un transfer de 60 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: liverpoolluis diazpremier league 

viewscnt
Articole similare