Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Măiestria lui Klopp a încăierat parlamentarii britanici. FANTASTIC | Victoria lui Liverpool, unealtă pentru putere şi opoziţie

VIDEO | Măiestria lui Klopp a încăierat parlamentarii britanici. FANTASTIC | Victoria lui Liverpool, unealtă pentru putere şi opoziţie

Liverpool

Comentarii

Ultimul scandal din parlamentul britanic a pornit de la calificarea lui Liverpool în finala Ligii Campionilor. Opoziţia s-a folosit de victoria echipei lui Jurgen Klopp pentru a critica încă o dată Cabinetul Theresa May pentru modul cum a negociat ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

 

Guvernul conservator al Theresei May poartă discuţii cu opoziţia laburistă de mai bine de o lună pentru a ajunge la un consens care să ducă la un vot favorabil în Camera Comunelor pentru ieşirea din spaţiul comunitar.  În şedinţa de pe 8 mai, discuţiile au fost întrerupte preţ de câteva minute după ce Jeremy Corbyn, liderul opoziţiei britanice, a făcut o declaraţie ironică către Theresa May. 

"Prim ministrul ar putea primi câteva sfaturi de la Jurgen Klopp despre cum poţi avea rezultate bune în Europa." a fost declaraţia lui Corbyn, care a stârnit râsete în Camera Comunelor. 

Replica premierului britanic a venit imediat. 

"Victoria lui Liverpool contra Barcelonei ne demosntrează că, atunci când toată lumea spune că totul este încheiat, aşa cum te-a învins opoziţia europeană, simţi cum se apropie înfrângerea, dar victoria poate fi obţinută, dacă toată lumea este unită." a fost declaraţia Theresei May. 

Marea Britanie ar fi trebuit să aplice planul Brexit începând cu data de 29 martie, dar retragerea din Uniunea Europeană a fost amânată de două ori din cauza lipsei de susţinere a deputaţilor. Noua dată limită a fost stabilită pentru 31 octombrie 2019.

 

Afla mai multe despre: brexittheresa mayjeremy corbynliverpool 

viewscnt
Articole similare