Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Main Event colosal stabilit pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare. Daniel Bryan vs. Samoa Joe pentru ultimul loc la "Money in the Bank". Află AICI toate detaliile

VIDEO | Main Event colosal stabilit pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare. Daniel Bryan vs. Samoa Joe pentru ultimul loc la "Money in the Bank". Află AICI toate detaliile

Sporturi americane

Comentarii

Au mai rămas doar două necunoscute în privinţa ladder match-ului diviziei masculine de la Money in the Bank. Membrii The New Day (Big E, Kofi Kingston şi Xavier Woods) trebuie să se decidă asupra participantului care va avea şansa la servietă. Ultimul loc va fi ocupat de învingătorul meciului dintre Samoa Joe şi Daniel Bryan.

La ultimul SmackDown, Daniel Bryan l-a învins pe Jeff Hardy şi, astfel, şi-a câştigat şansa de a îl înfrunta săptămâna viitoare pe Joe. Iniţial, Bryan trebuia să aibă meci cu Big Cass, dar acesta din urmă s-a accidentat, iar locul i-a fost luat de campionul Statelor Unite.

Un alt moment mult aşteptat a fost cel al deciziei lui Shinsuke Nakamura în privinţa stipulaţiei pe care o va avea meciul pentru titlul WWE. Pe 17 iunie, Nakamura va încerca să îi sufle titlul lui AJ Styles într-un Last Man Standing Match.

Un singur loc liber a mai rămas şi în ladder match-ul fetelor de la Money in the Bank. La ultimul SmackDown au avut alte două meciuri de calificare. Lana a învins-o pe Billie Kay, în timp ce Naomi s-a impus în faţa  Sonyei Deville.

La MITB vom avea meci şi pentru centurile SmackDown Tag Team. Karl Anderson şi Luke Gallow i-au învins pe gemenii Uso şi se vor înfrunta cu The Bludgeon Brothers.

Afla mai multe despre: smackdowndaniel bryansamoa joewrestling wwe 

viewscnt
Articole similare