Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Man United - Bournemouth 4-1. "Diavolii" fac un nou meci mare cu Solskjaer antrenor. Cum arată clasamentul în Premier League la final de an

VIDEO | Man United - Bournemouth 4-1. "Diavolii" fac un nou meci mare cu Solskjaer antrenor. Cum arată clasamentul în Premier League la final de an

Premier League

Comentarii

Manchester United a învins, duminică seară, pe Old Trafford, formaţia Bournemouth, cu scorul de 4-1, în ultimul meci al anului în Premier League.

Paul Pogba a continuat evoluţiile entuziasmante avute după plecarea lui Jose Mourinho şi venirea lui Ole Gunnar Solskjaer şi a fost omul meciului cu Bournemouth. Mijlocaşul francez a înscris primele două goluri (5, 34) şi a pasat la cel de-al patrulea, înscris de Lukaku (72). Rashford (45), respectiv Ake (45+2) pentru Bournemouth au marcat celelalte două goluri ale întâlnirii.

 

 

În urma acestui succes, Manchester United a acumulat 35 de puncte şi încheie anul pe locul al şaselea, la trei puncte de Arsenal, echipă aflată pe poziţia a cincea. Lider este Liverpool, cu 54 de puncte, urmată de Manchester City (47), Tottenham (45) şi Chelsea (43). Bournemouth este a 12-a, cu 26 de puncte.

Alte rezultate înregistrate duminică în Premier League:

Crystal Palace - Chelsea 0-1 (Kante 51)

Burnley - West Ham 2-0 (Wood 15, McNeil 34)

Southampton - Man City 1-3 (Hojbjerg 37/D. Silva 10, Ward-Prowse 45-autogol, Aguero 45+3)

VIDEO | Manchester United - Bournemouth 4-1 (Pogba 5', 34', Rashford 45', Lukaku 72'/Ake 45+2')
Eliminat: Bailly 79'

Echipele de start

Man United: De Gea - Young, Lindelof, Bailly, Shaw - Herrera, Matic, Pogba - Lingard, Rashford, Martial

Bournemouth: Begovic - Cook, Aké, Daniels, Ibe - Brooks, Surman, Rico - Stanislas, Wilson, King


Min. 79: Cartonaş roşu Bailly! Fundaşul lui United are o nouă intervenţie dură, de această dată asupra lui Fraser, iar acum este eliminat direct.

Min. 75: Bară United! Pogba şutează puternic din marginea careului de 16 metri, mingea lovind stâlpul din dreapta lui Begovic, pentru ca Shaw să reia apoi în braţele portarului.

Min. 72: Gol Manchester United! Prima acţiune, primul gol pentru Lukaku, care a intrat pe teren în urmă cu câteva minute. Golul a fost, însă, din ofsaid, dar tuşierul nu a sesizat şi, cum tehnologia VAR nu a fost implementată încă în Premier League, scorul devine 4-1.

Min. 69: Oaspeţii cer penalty la o intervenţie imprudentă a lui Bailly la Daniels.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză pe Old Trafford.

Min. 45+2: Gol Bournemouth! Ake reduce din diferenţă, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Brooks.

Min. 45: Gol Man United! Înscrie şi Rashford, din apropiere, după o centrare cu exteriorul a lui Martial.

Min. 34: Gol Man United! Pogba reuşeşte dubla cu o lovitură de cap. Centrarea a venit de la excelentul Ander Herrera.

Min. 5: Gol Man United! Paul Pogba deschide scorul cu un şut din apropiere, după o acţiune fantastică în flancul drept a lui Rashford.

Min. 1: A început meciul.


Încheiem ziua de Premier League cu al treilea meci al lui Ole Gunnar Solskjaer la Man United. După două victorii în primele două partide, norvegianul aşteaptă un nou succes, de această dată în compania unei formaţii care nu se ascunde după adversar.

Trupa lui Eddie Howe are 33 de goluri primite în acest sezon, în vreme ce United a încasat 31. Ne aşteptăm la spectacol şi vă invităm să mutaţi duminică de la 18:30 pe Telekom Sport 1 pentru un meci care încheie anul 2018 în Premier League.

Trei dintre marile echipe din Anglia încheie anul în direct la Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2.

VIDEO | Crystal Palace - Chelsea 0-1 (Kante 51')

Echipele de start

  • Palace: Guaita; Van Aanholt, Tomkins, Sakho, Wan Bissaka; Schlupp, Milivojevic, Kouyate, McArthur; Townsend, Zaha
  • Chelsea: Kepa; Alonso, Rudiger, Luiz, Azpilicueta; Barkley, Jorginho, Kante; Hazard, Giroud, Willian

Min. 51: Kante deschide scorul dintr-un assist marca David Luiz. 

Min. 29: Giroud înscrie, dar golul este anulat pentru motiv de offside, o decizie eronată a brigăzii de arbitri. 


Primul meci al zilei este un derby de cartier londonez. Chelsea merge pe Selhurst Park şi vizează al treilea succes consucutiv în deplasare.

Palace n-a mai pierdut pe teren propriu de la începutul lunii noiembrie, dar şi atunci a înclinat steagul într-un derby al Londrei, cu Tottenham. Formaţia lui Maurizio Sarri are 40 de puncte şi e la 11 puncte de prima poziţie ocupată în prezent de FC Liverpool.

Crystal Palace e la 7 puncte de zona retrogradării înainte de acest duel şi nu uită că anul trecut a bătut-o pe Chelsea cu 2-1 pe Selhurst Park. Partida o pueteţi urmări duminică de la ora 14:00 pe Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | Burnley - West Ham United 2-0 (Ch. Woods 15, McNeil 33)

Echipele de start

  • Burnley: Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Cork, Westwood, McNeil - Barnes, Wood
  • West Ham: Fabianski - Antonio, Diop, Ogbonna, Creswell - Noble, Rice - Snodgrass, F. Anderson, Arnautovic - Lucas Perez

Min 33: Burnley îşi majorează avantajul. McNeil este al doilea marcator al gazdelor. Oaspeţii bâlbâie o minge care e recentrată pentru McNeil iar acesta finalizează şi cu largul concurs al portarului Fabianski

Min 15: Chris Woods deschide scorul. Burnley are parte de un debut perfect de meci. Woods a finalizat din interiorul careului cu o execuţie sigură


De la 16:15 ne mutăm pe Telekom Sport 2 pentru Burnley-West Ham United. Un meci în care se întâlnesc doi tehnicieni cu filosofii şi ambiţii diferite, dar care promite spectacol.

Londonezii au o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri jucate în campionat, în timp ce Burnley e exact la polul opus, cu o singură victorie în ultimele 5 partide din Premier League.

LIVE VIDEO | Southampton - Manchester City 1-3 (Hojbjerg 36/D.Silva 10, Prowse autogol 45, Aguero 48)

Echipele de start

  • Southampton: McCarthy - Ramsay, Stephens, Bednarek, Targett - Ward-Prowse, Hojbjerg, Lemina, Romeu - Elyounoussi, Austin
  • Man City: Ederson - Danilo, Kompany, Laporte, Zinchenko - Fernandinho, Silva, Bernardo - Mahrez, Sterling - Aguero

Min 85: Pierre-Emile Hojbjerg (Southampton) este eliminat direc! Cartonaşul roşu este meritat după intrarea urâtă a fotbalistului gazdelor

Min 45+3: Kun Aguero face 3-1 pentru oaspeţi, după ce finalizează uşor din interiorul careului

Min 45: Oaspeţii trec din nou în avantaj! Sterling reuşeşte o incursiune în banda stângă, centrează şi mingea deviată de Prowse se scurge în poartă

Min 36: Surpriză! Hojbjerg reuşeşte să restabilească egalitatea pentru gazde

Min 10: David Silva marchează primul gol al meciului. Spaniolul concretizează un debut furtunos al oaspeţilor

De la aceeaşi oră, 16:15, pe Telekom Sport 1 joacă Manchester City. Trei înfrângeri are echipa lui Guardiola în acest campionat şi toate s-au produs în ultimele 4 meciuri din Premier League. City vine după înfrângerile cu Chelsea, Palace şi Leicester şi speră că va câştiga în faţa lui Sotton pentru a nu se distanţa şi mai mult de lider.

Southampton a crescut după sosirea lui Hasenhuttl şi a strâns 2 victorii în ultimele trei partide de campionat, dar tehnicianul german ştie că mai are mult de muncă pentru a-şi salva noua echipă. Un duel extrem de atractiv, pe care vă invităm să-l urmăriţi duminică la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: premier leaguechelseamanchester unitedmanchester citywest ham unitedtelekom sport 

viewscnt
Articole similare