Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Chelsea 6-0! Umilinţă greu de suportat pentru Sarri! Kun Aguero, în istorie. Aici ai toate golurile

VIDEO | Manchester City - Chelsea 6-0! Umilinţă greu de suportat pentru Sarri! Kun Aguero, în istorie. Aici ai toate golurile

Premier League

Comentarii

Manchester City a revenit pe primul loc în Premier League, după un meci fabulos făcut în faţa lui Chelsea, scor 6-0! Londonezii au plecat umiliţi de pe Etihad Stadium, după un start furtunos de meci al gazdelor, care în minutul 25 conduceau deja cu 4-0. Este cea mai drastică înfrângere suferită de Chelsea în istorie, în faţa lui City.

Man City - Chelsea 6-0 (Sterling 4, 80 Aguero 12, 19, 55 - pen, Gundogan 25)

Kun Aguero a fost şi de această dată cel mai bun om al "cetăţenilor" şi a reuşit un hat-trick în poarta lui Kepa, în minutele 12, 19 şi 55. Dezastrul putea fi şi mai mare, însă acelaşi Aguero a ratat două ocazii rarisime: mai întâi a trimis pe lângă, cu poarta goală (minutul 8), iar în startul reprizei secunde a lovit bara cu o lovitură de cap (50).

Kun l-a egalat pe Shearer!

Aguero a ajuns la 11 hat-trick-uri în Premier League şi l-a egalat pe Alan Shearer în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe "triple" reuşite în istoria Premier League. A fost al doilea hat-trick consecutiv reuşit pe teren propriu de starul argentinian, care a egalat astfel o performanţă atinsă ultima dată de Didier Drogba, în 2010.

Graţie acestui rezultat, City urcă pe primul loc în Premier League, la egalitate de puncte cu Liverpool (65), dar cu golaveraj superior. Totuşi, echipa lui Guardiola are un meci în plus disputat.
 

Echipele de start.

  • Man City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - Gundogan, Fernandinho, De Bruyne - Bernardo Silva, Aguero, Sterling
  • Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Marcos Alonso - Kante, Jorginho, Barkley - Pedro, Higuain, Hazard 

VIDEO | Manchester City - Chelsea 6-0

Min. 80 GOOOOOOOL City! Sterling face 6-0 după o fază superbă făcută de Jesus!

Min. 65 Standing ovation pentru Aguero! Guardiola decide că meciul e deja câştigat şi îşi scoate golgheterul din teren!

Min. 55 GOOOOL City! Kun Aguero face hat-trick-ul dintr-un penalty acordat de Mike Dean pentru un fault al lui Azpilicueta la Sterling.

Min. 50 Bară Aguero! City începe excelent şi repriza secundă şi e aproape de gol! Aguero trimite însă în bară centrarea excelentă a lui De Bruyne!

Min. 25 GOOOOL City! Incredibil! Gundogan face 4-0 cu un şut de la marginea careului! Chelsea e la pământ, iar Sarri nu are nicio reacţie!

Min. 19 GOOOOL City!  Aguero face "dubla"!

Min. 12 GOOOOL City! Aguero se revanşează imediat cu o execuţie fabuloasă, din afara careului.

Min. 8 Ratare imensă Aguero! Argentinianul e lăsat cu toată poarta goală în faţă, dar trage incredibil pe lângă!


Min. 4 GOOOOL City! Start perfect pentru campioni, care deschid scorul prin Raheem Sterling, după o centrare a lui Bernardo Silva!

UPDATE 18:00 A început meciul


Spectacolul din Premier League revine în centrul atenţiei cu una dintre cele mai tari partide ale sezonului. Duminică, de la ora 18:00, Manchester City şi Chelsea se întâlnesc într-un meci extrem de important pentru lupta la titlu din actuala stagiune. În ultimele meciuri dintre cele două, Chelsea şi Manchester City şi-au împărţit victoriile. Dacă în partida din tur londonezii s-au impus surprinzător cu 2-0, în sezonul trecut, echipa pregătită de Guardiola n-a avut nicio problemă şi s-a impus în ambele partide fără să primească vreun gol.

LIVE VIDEO Manchester City - Chelsea, duminică, 18:00, Telekom Sport 1

Manchester City traversează o perioadă foarte bună şi, chiar în această săptămână, a revenit pe primul loc în Premier League. Starurile lui Pep Guardiola s-au impus cu greu în deplasarea de la Everton şi au trecut pe prima poziţie în clasament. Deşi e la egalitate de puncte cu Liverpool, Manchester City are de partea ei şi golaverajul, dar şi rezultatele din meciurile directe. Însă, echipa lui Guardiola are şi un meci în plus faţă de "cormorani", astfel că Liverpool încă are prima şansă în lupta pentru titlu. Înaintea înfrângerii de la finalul lunii ianuarie, 1-2, la Newcastle, Manchester City înregistrase o serie incredibilă de opt victorii consecutive în toate competiţiile.

LIVE VIDEO Manchester City - Chelsea, duminică, 18:00, Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Chelsea îşi continuă evoluţiile oscilante din acest sezon. Dacă după calificarea în finala Cupei Ligii, în faţa lui Tottenham, s-a impus cu 3-0 în şaisprezecimile Cupei Angliei, imediat după a urmat cea mai dură înfrângere suferită de londonezi în acest sezon. Echipa pregătită de Sarri a cedat, fără drept de apel, scor 0-4, în deplasarea de la Bournemouth, o echipă care a avut mari probleme în meciurile cu granzii Angliei până la partida cu Chelsea. Apoi, londonezii şi-au mai spălat din păcate când s-au impus cu 5-0, în faţa propriilor fani, în meciul cu Huddersfield.

Afla mai multe despre: manchester citychelseapremier leagueanglia 

viewscnt
Articole similare