Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mangia, într-o situaţie tot mai delicată: ”Trebuie să fie dureros, nu doar pentru mine!” Ce spune după ce fanii i-au cerut demisia

VIDEO | Mangia, într-o situaţie tot mai delicată: ”Trebuie să fie dureros, nu doar pentru mine!” Ce spune după ce fanii i-au cerut demisia

Cupa României

Comentarii

Craiova a pierdut şi în Cupa Româniai, 1-2 cu Viitorul, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Devis Mangia este nemulţumit de greşelile pe care le-au făcut jucătorii săi, dar este nemulţumit şi de lot, în condiţiile în care spune că s-a simţit obligat să-l folosească pe Martic.

În mai puţin de o săptămână, Craiova şi-a şubrezit şansele la un trofeu. În week-end, a pierdut cu FCSB - în campionat - acum a fost învinsă de Viitorul, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Devis Mangia spune că este un rezultat care trebuie să lea dea multor de gândit, mai ales jucătorilor, despre care spune că fac greşeli foarte mari. În plus, Mangia s-a plâns indirect şi de lot, după ce a subliniat că a trebuit să-l folosească pe Martic, deşi nu era complet refăcut:

”E dueros pentru toţi, nu doar pentru mine. Trebuie să fie aşa. Prima repriză am făcut un meci OK, a doua repriză trebuia să fie altă intensitate. A fost mai dificil pentru noi. Am avut jucătorii puţin obosiţi, dar meciul a fost în control, 1-0 pentru noi. Pentru mine, problema e că în această perioadă facem greşeli incredibile. (E mare presiune pentru dumneavoastră? Am auzit pentru prima dată ”demisia”) Pentru mine, nu. Eu continui munca. Întrebaţi alte persoane, nu pe mine. Trebuie să lucrăm mai mult. Acum nu, pentru că avem meci duminică, nu avem timp de recuperare, avem meci imediat, cu o zi mai puţin decât adversarii noştri, nu ştiu dacă e normal, dar vedem.

(Credeţi că această presiune pe jucători a venit după anunţul că echipa dumneavoastră se bate la titlu? Era mai bine dacă nu anunţaţi?) Nu trebuia să fie o problemă. Aşa e la Craiova. Dacă nu suporţi presiune, nu poţi juca la Craiova şi nu poţi antrena la Craiova. Dacă vrei să joci aici, trebuie să meriţi şi să dai lucruri bune pentru că acestea sunt obiectivele”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: devis mangiaviitorul 

viewscnt
Articole similare