Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mangia nu se simte ameninţat după zvonurile legate de plecarea sa: "Am încredere din partea conducerii" Cum vede meciul cu Viitorul şi şansele la titlu

VIDEO | Mangia nu se simte ameninţat după zvonurile legate de plecarea sa: "Am încredere din partea conducerii" Cum vede meciul cu Viitorul şi şansele la titlu
Comentarii

Craiova o va întâlni pe Viitorul în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, iar Mangia este sub presiune după ce oltenii s-au îndepărtat de lider şi sunt la un pas de a rata finala Cupei României.

Tot mai multe zvonuri au apărut în ultima vreme despre o posibilă înlocuire a antrenorului italian de pe banca juveţilor. Totuşi, Mangia nu este deloc îngrijorat. 
 
"Un lucru este dacă apar, un altul dacă sunt adevărate. Dacă voi aveţi informaţii, bine. Am văzut, am citit, probabil voi aveţi informaţii sau dorinţe, speranţe. Cineva poate avea dorinţe. Eu nu am nicio problemă. Dacă vrei, enumerez antrenorii care au fost anul trecut, acum sunt alte nume. Nu este o problemă pentru mine, eu continui pe drumul meu. Acum sunt eu aici. Eu am un contract, nu se schimbă nimic. Dacă se schimbă ceva, nu e din partea mea. Eu am încredere din partea conducerii şi cred că şi din alte părţi. Aţi avut oferte şi de la alte echipe? Nu mă interesează" a spus antrenorul alb-albaştrilor într-o conferinţă de presă. 
 
Craiova este mai aproape de locul 4 decât de lider. Faţă de Vitiorul sunt 4 puncte în plus iar pe olteni îi aşteaptă meciul de la Ovidiu. 
 
"Ştim cu toţii că la Viiitorul acasă este un meci dificil, trebuie să mergem acolo cu gândul de a câştiga. E clar că acum depindem doar de noi. Ce putem face noi acum este să consolidăm această poziţie iar după să vedem ce se întâmplă în alte meciuri. Jucăm cu Viitorul, noi suntem pe poziţia a treia, Viitorul este pe poziţia a patra, dacă câştigăm nu putem fi pe 1 sau 2, deci consolidăm" a încheiat italianul de 44 de ani. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: u craiovaviitorulmangiaplecare 

viewscnt
Articole similare