Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Marcel Popescu a pus piciorul în prag după plecarea lui Victor Piţurcă de la U Craiova: "Haideţi să vedem asta. A clacat!". L-a contrazis pe fostul antrenor

VIDEO Marcel Popescu a pus piciorul în prag după plecarea lui Victor Piţurcă de la U Craiova: "Haideţi să vedem asta. A clacat!". L-a contrazis pe fostul antrenor

Superliga

Comentarii

Managerul general al lui U Craiova, Marcel Popescu, a luat cuvântul în privinţa plecării lui Victor Piţurcă din Oltenia.

Marcel Popescu, despre plecarea lui Victor Piţurcă de la U Craiova

Oficialul Craiovei nu s-a ferit de cuvinte şi s-a legat inclusiv de motivul invocat de Victor Piţurcă în momentul plecării de la la echipă. În plus, Marcel Popescu l-a confirmat pe Corneliu Papură în funcţia de antrenor, cel puţin până când va fi ales noul tehnician: "Piţi a venit, a avut teoria lui în care a spus 'Nu am venit să cresc copii'. Ok, nu îi creşte el, dar asta nu înseamnă că Universitatea închide academia. Toată lumea zice că a vrut ceva şi nu i s-a adus. Ce a vrut?! Haideţi să vedem ce a vrut şi nu s-a adus. Nu am venit să ne disculpăm, pentru că atiudinea noastră în momentul de faţă este de surpriză, pentru că un om pe care am mizat şi noi, şi voi, şi l-am considerat un comandat de navă, a clacat. 

Comandantul navei s-a îmbolnăvit sau a cerut să oprească. Ce facem? Oprim nava până găsim comandant sau dăm tot înainte? Viaţa merge înainte. Nu este ecxclus, dar nu este obligaţoriu pentru că, spre deosebire de alţi ani, în acest sezon competiţional, de la Universitatea Craiova nu a plecat niciun jucător de valoare, nici în perioada de trasnferuri din vară. Că s-a renunţat la serviciile lor este adevărat. 

Craiova îl are antrenor acum pe Cornel Papură, care a fost şi antrenorul cu care s-au început preliminariile, cupele europene şi începutul de sezon, care ulterior, pe la finalul lunii octombrie, începuse de mass media să fie regretat. Nu este cine vine în loc. Viaţa continuă şi cu Piţi, şi fără Piţi, şi fără mine, şi cu Sorin, şi fără Sorin. De ce? pentru că cel mai important nu este individul, ci clubul Universitatea", a declarat managerul general al lui U Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă.  

U Craiova caută antrenor

Marcel Popescu a vorbit şi despre numirea noului tehnician, dar nu a dezvăluit nume de pe lista Craiovei: "Nu există favoriţi şi outsideri, există soluţii inspirate şi neinspirate. La nivelul la care se află România şi fotbalul românesc, trebuie să ne vedem dimensiunea reală şi să nu ne raportăm la ce vrem, să ne raportăm la ce putem. 

Dacă făceam o prognoză a antrenorilor care vor exploda în fotbalul românesc, nu cred că cineva spunea Vintilă, Marius Croitoru şi Bogdan Andone. Iată, v-am dat trei nume de antrenori care la începutul sezonului nu reprezentau nimic, dar azi, prin performanţă, reprezintă ceva. Singurul lucru care te certifica ca antrenor şi îţi validează un nume este perfomanţa. Pentru că la Universitatea Craiova se doreşte maximum. Ce înseamnă maximum? Cupă, campionat, cupe europene. Noi nu suntem în criză tehnică", a mai spus oficialul oltenilor. 

Afla mai multe despre: marcel popescuu craiovauniversitatea craiovadan nistorvictor piturca 

viewscnt
Articole similare