Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marica laudă naţionala under 21 şi convocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativă: "E remarcabil şi de felicitat"

VIDEO | Marica laudă naţionala under 21 şi convocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativă: "E remarcabil şi de felicitat"

Echipa națională

Comentarii

Prezent şi el la Cupa Daniel Prodan, Ciprian Marica a avut numai cuvinte de laudă pentru elevii lui Mirel Rădoi de la naţionala de tineret, dar şi pentru Ianis Hagi, care a primit în premieră convocarea la naţionala mare.

"Avem o naţională care promite foarte mult şi aici mă refer la naţionala de under 21. Sunt mulţi jucători care cred că vor face pasul spre prima reprezentativă şi ne vor încânta, ne vor face mândri. Românii aşteaptă naţionala să aibă rezultate, să joace şi cred că împreună cu Contra ne-au redat o speranţă, dar mai e mult de muncă", a spus fostul internaţional. 

Cât despre Ianis Hagi, Marica a declarat că trebuie lăudat pentru ce a reuşit în ciuda presiunii pe care o are din cauza numelui pe care îl poartă: "Îmi imaginez ce presiune e pe Ianis, dar e remarcabil şi de felicitat în ciuda presiunii pe care o are, să se ridice la nivelul aşteptărilor. Cred că în spatele acestui succes este o muncă titanică şi îmi place că e în continuare un jucător modest şi un caracter frumos. Se vede că a avut o educaţie aleasă". 

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare