Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mario Gotze, premiat de şefii Borussiei! Fotbalistul va pleca de la Dortmund, liber de contract

VIDEO | Mario Gotze, premiat de şefii Borussiei! Fotbalistul va pleca de la Dortmund, liber de contract

Borussia Dortmund

Comentarii

Mario Gotze (28 de ani) va pleca de la Borussia Dortmund la finalul sezonului. Mijlocaşul german a fost premiat de club la ultima etapă a actualei stagiuni din Budesliga. Omul care a adus Cupa Mondială Germaniei în 2014 va părăsi Singal Iduna Park liber de contract.

Mario Gotze, dorit de Atletico Madrid!

Fotbalistul a fost premiat de şefii lui Dortmund, care i-au oferit un taboul şi un buchet de flori pentru contribuţia adusă la clubul unde a crescut. Gotze va pune capăt, astfel, unei noi aventuri la Borussia Dortmund, unde a revenit în 2016. Din 2013 şi până în 2016, fotbalistul a jucat la Bayern Munchen. Neamţul a fost crescut la juniorii lui Dortmund. Rămâne de văzut care va fi destinaţia finală a lui Gotze. Se spune că acesta e dorit de Atletico Madrid, care e gata să-i facă o ofertă pe un sezon lui Mario Gotze, potrivit Bild.

Mario Gotze, scos din circuit de o problemă de sănătate!

Omul care a marcat golul cu care Germania a cucerit titlul mondial în faţa Argentinei în 2014, Mario Gotze, a nu şi-a atins niciodată adevăratul potenţial pe care îl poseda cândva. Accidentările nu i-au dat pace şi nu a putut să arate tot ce ştia la Bayern, după ce a impresionat la Borussia Dortmund. În plus, campion mondial a fost scos din circuit de o problemă ciudată de sănătate.

În februarie 2017, Mario Gotze a anunţat că se retrage temporar din fotbal, din cauza unei probleme de sănătate. Gotze a suferit de probleme de metabolism şi s-a oprit o perioadă pentru tratament. Problema de care a suferit Gotze e hipertiroidismul, o boală care încetineşte metabolismul şi duce la luarea în greutate.

Afla mai multe despre: mario gotzeborussia dortmundpremiivideoplecare 

viewscnt
Articole similare