Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru l-a penalizat pe "diamantul" Botoşaniului, Andrei Chindriş: "O greşeală copilărească"

VIDEO | Marius Croitoru l-a penalizat pe "diamantul" Botoşaniului, Andrei Chindriş: "O greşeală copilărească"

FC Botoșani

Comentarii

Andrei Chindriş (23 de ani) nu a făcut un meci deloc bun cu CFR Cluj, iar Marius Croitoru l-a penalizat la finalul meciului în mod public. Cu toate acestea, antrenorul de la Botoşani i-a luat, în cele din urmă, apărarea fundaşului.

"O greşeală copilărească, o greşeală care trebuie să-i dea mult de gândit lui, pentru că şi oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenţi când faci astfel de greşeli, el trebuie să fie mult mai calculat decât a fost până acum. Probabil şi ce s-a întâmplat în jurul lui l-a clătinat puţin", a spus Croitoru despre meciul slab făcut de Chindriş. Pe lângă interesul celor de la FCSB, despre tânărul fundaş central s-a scris că ar fi dorit şi în LaLiga, la Valencia. 

"Prea multe nu sunt de comentat. Practic, le-am făcut cadou două goluri. După ce că nu am avut posibilitatea să ne antrenăm, bine, nu e o scuză, asta a fost situaţia, realitatea. După ce că nu eram la un nivel, din punct de vedere fizic, să ne putem lupta cu ei de la egal la egal, le-am făcut şi două cadouri inexplicabile. Am luat bătaie pentru că le-am făcut două cadouri şi pentru că CFR a fost mai puternică decât noi.

Băieţii au făcut tot ce au putut. Ei n-au nicio vină la această înfrângere. Singura vină cred că e a mea", a mai spus antrenorul celor de la FC Botoşani la flash interviul de la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare