Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, plin de nervi după ce a fost eliminat de Clinceni din Cupă: ”Doar marţienii puteau vedea faultul ăla”

VIDEO | Marius Croitoru, plin de nervi după ce a fost eliminat de Clinceni din Cupă: ”Doar marţienii puteau vedea faultul ăla”

Cupa României

Comentarii

FC Botoşani a fost eliminată surprinzător de Academica Clinceni, din optimile Cupei României, după ce ilfovenii s-au impus cu 2-0. Marius Croitoru s-a declarat însă enervat de greşelile de arbitraj.

FC Botoşani s-a oprit în optimile Cupei României, după ce n-a putut să treacă de Academica Clinceni. Este un nou eşec pentru Marius Croitoru, care spune însă că jucătorii săi au fost dezavantajaţi de arbitraj. Antrenorul lui FC Botoşani s-a arătat dispus să-şi dea demisia dacă cei din conducere se vor declara nemulţumiţi de prestaţia echipei:

”(Ce nu a mers în jocul Botoşaniului?) De mers a mers, nu au vrut alţii să meargă. Prima repriză cred că nici nu au ajuns la poartă. Ăsta e fotbalul. Am dominat prima repriză şi iau gol dintr-un fault... numai marţienii puteau să vadă faultul ăla. Practic, nu au ajuns la poartă şi să-mi dea un fault care nici nu a fost. Nu l-a atins! Iau gol din faza aia. Cum să fiu mulţumit?

În repriza a doua s-a simţit la mijloc că am avut jucători care au jucat 90 de minute cu Astra, un meci intens, cu încărcătura. Nu am mai putut să ţin mijlocul cum am dorit. În cazul în care nu convine cuiva, nu-i niciun fel de problemă.



(Eşti dispus să pleci?) Bineînţeles că sunt dispus să plec. Când lucrurile nu merg la o echipă e normal ca antrenorul să plece, nu jucătorii. (Ai avut vreun semnal din partea conducerii că ar fi nemulţumiţi?)
Nu. nu. Nu am avut niciun obiectiv. Singurul a fost să fac echipa să joace un fotbal furmos, plăcut. (Eşti mulţumit de ce ai realizat până acum?) Normal că sunt muţumit. Echipa joacă un fotbal frumos, am jucători la naţionala de tineret, am jucători pe care i-am vândut în acest an. În patru luni, de când sunt antrenor, consider că sunt OK. Dacă nu câştig în campionat, nu câştigi în Cupă, pierzi două meciuri, înseamnă că se întâmplă ceva”
, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare