Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Lăcătuş, antrenor la FCSB? Mesajul "Fiarei" pentru Gigi Becali

VIDEO | Marius Lăcătuş, antrenor la FCSB? Mesajul "Fiarei" pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Marius Lăcătuş a mărturisit că exclude o revenire la FCSB, după ce, în această vară, s-a despărţit de Clubul Sportiv al Armatei.

 

Legendarul fotbalist, ajuns la 55 de ani, a vorbit despre situaţia în care se află clubul lui Gigi Becali.

"Este ceva nou? (n.r. - atitudinea lui Gigi Becali) Aşa este el, nu cred că se va mai schimba acum şi va avea probabil în viitorul apropiat sau îndepărtat o altă atitudine. A spus-o de N ori modul în care el colaborează cu totţi cei care sunt acolo angajaţi în cadrul clubului. Şi cine doreşte să meargă, merge cine nu, nu. Adică toţi care se duc acolo ştiu unde merg. Şi ştiu ce îi aşteaptă, practic", a declarat Marius Lăcătuş, într-o conferinţă de presă.

Marius Lăcătuş, antrenor la FCSB? Mesaj clar pentru Gigi Becali

Întrebat dacă ar fi dispus să îşi mai încerce şansa la echipa lui Gigi Becali, Lăcătuş a fost categoric: "Nu. Nu, în niciun caz".

Cât despre posibilitatea ca portughezul Toni Conceicao să preia banca tehnică a echipei FCSB: "Este alegerea patronului. Dacă el şi l-a dorit pe Toni Conceicao înseamnă că are încredere în capacităţile lui de antrenor şi merge pe mâna lui pentru a putea să îşi îndeplinească obiectivele care şi le-au propus.

În primul rând cred că echipa are nevoie de un antrenor. Nu ştiu dacă domnul Becali are nevoie de antrenor, dar echipa în mod cert are nevoie de un antrenor în vestiar. Un antrenor care să fie respectat, un antrenor pe care să îl asculte, un antrenor care să execute atât la antrenamente cât şi la jocurile oficiale ceea ce încearcă să pună în pratică la antrenamente", a spus Lăcătuş.

Afla mai multe despre: lacatus 

viewscnt
Articole similare