Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, atac la generaţia de aur: ”Nu cred că avem vreo obligaţie ca ei să conducă fotbalul românesc”

VIDEO | Marius Şumudică, atac la generaţia de aur: ”Nu cred că avem vreo obligaţie ca ei să conducă fotbalul românesc”
Comentarii

Şumudica nu e supărat pe jucătorii săi, după înfrângerea de aseară, 1-3 cu liderul Başakşehir. Antrenorul român a fost din nou trimis în tribune. În utlimele cinci etape, Kayserispor a obţinut o singură victorie şi e pe locul 6, cel puţin până la finalul etapei.

”Un loc 6 care pentru mine e un loc ca şi de campion, având în vedere că în faţa noastră sunt 5 forţe ale Turciei”, a spus Şumudică.

Zece luni au trecut de când Şumudică a plecat în Turcia, unde a rămas singurul antrenor străin. Luna aceasta, şi-a prelungit cu încă doi ani contractul cu Kayserispor.

”N-am crezut nicio clipă, eu şi acum stau la hotel. Nu mi-am luat casă asteptându-mă ca oricând să fiu demis”, a mai spus anternorul lui Kayderi.

Şumudică nu a pierdut contactul cu fotbalul românesc şi i-a luat apărarea lui Burleanu după scandalul apărut în urma alegerilor de la federaţie.

”Respect generaţia de aur pentru ceea ce a făcut pentru România, dar nu numai generaţia de aur există în fotbalul românesc. Sunt atâţia oameni care au jucat în fotbalul românesc, sunt atâţia oameni care fac cinste fotbalului românesc şi atunci nu cred că avem vreo obligaţie ca cei din generaţia de aur să conducă fotbalul românesc”, a încheiat Şumi.

Afla mai multe despre: frfgeneratia de aursumudica,  

viewscnt
Articole similare