Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, criză incredibilă de nervi în faţa reporterilor. Ce l-a scos din sărite

VIDEO | Marius Şumudică, criză incredibilă de nervi în faţa reporterilor. Ce l-a scos din sărite

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a făcut o criză de nervi în faţa reporterilor şi s-a plâns că echipa nu face transferuri. Gaziantep nu are nicio victorie în primele două etape din Turcia şi a strâns un singur punct.

Marius Şumudică este tot mai nemulţumit la Gaziantep. Antrenorul în vârstă de 49 de ani ar dori să întărească echipa cu câţiva jucători, dar conducerea nu are banii necesari pentru transferuri. În faţa reporterilor, Marius Şumudică a făcut o criză de nervi:
”Oricine ar fi în locul meu, uite aşa aşteaptă un transfer (n.r. gesticulează). Şi lui Guardiola i-ar plăcea, şi lui Mourinho. Toată lumea deschide gura aşa şi spune ”Vreau jucatori! Vreau jucatori!” Şi eu vreau jucatori, bine?”, a spus Marius Şumudică. 
Printre jucătorii pe care Marius Şumudică ar vrea să-i transfer la Gaziantep este şi Denis Alibec. Astra cere 800.000 de euro, însă şefii clubului din Turcia i-au transmis lui Şumudică faptul că nu au bani pentru un asemenea transfer.

Marius Şumudică, criză de nervi şi după ultima etapă

Antrenorul român este foarte nemulţumit de startul acestui sezon şi pune rezultatele slabe pe seama campaniei slabe de transferuri. Gaziantep a pierdut cu 3-1 în faţa lui Galatasaray, un eşec oarecum aşteptat, însă în etapa a trecută a făcut doar 2-2 cu Fatih Karagumruk. Gaziantep a fost egalată în minutul 90+5, lucru care l-a înfuriat pe fostul campion al României. A doua zi, potrivit gsp.ro, Marius Şumudică a făcut o criză de nervi în faţa jucătorilor, în faţa cărora a urlat şi le-a reproşat că n-au fost în stare să reziste încă 30 de secunde. 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare