Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mărturisire surprinzătoare a lui Marian Oprea: "Am făcut demersuri pentru schimbare de cetăţenie"

VIDEO | Mărturisire surprinzătoare a lui Marian Oprea: "Am făcut demersuri pentru schimbare de cetăţenie"

Atletism

Comentarii

Atletul român Marian Oprea a mărturisit la Telekom Sport că în trecut a făcut demersuri pentru a-şi schimba cetăţenia, ca să concureze pentru o altă ţară, dar ulterior s-a răzgândit.

"Am făcut chiar demersuri pentru schimbare de cetăţenie. Ăsta e un lucru pe care nu l-am vorbit niciodată, doar câţiva oameni foarte apropiaţi de mine îl ştiu. Nu l-am dus până la capăt, pentru că m-am răzgândit la o analiză mai amănunţită şi luând în considerare avantajele şi dezavantajele unei astfel de acţiuni. Şi mi s-a părut că n-ar fi pe termen lung cea mai bună soluţie. Şi am renunţat undeva la jumătatea drumului. În niciun caz nu regret acest lucru", a spus Marian Oprea, la Telekom Sport.

Apoi, triplusaltistul a oferit mai multe detalii în cadrul emisiunii Zoom Sport. "Presupune o schimbare radicală. Totală, de fapt. Mie nu mi se pare cea mai bună soluţie, indiferent care ar fi avantajele profesionale şi materiale. Într-un final, o să fiu un străin oriunde aş fi şi orice aş face. Prefer drumul ăsta şi indiferent de ce ai face, să rămâi un străin. Acţiunea presupune schimbare de cetăţenie. Nu mi se mare cel mai bun lucru".

Afla mai multe despre: marian opreacetateniedezvaluire 

viewscnt
Articole similare