Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Matulevicius a plecat dezamăgit de la stadion: ”România a arătat că este mult mai bună!” Jucătorul care l-a dat pe spate: ”Face tot jocul”

VIDEO | Matulevicius a plecat dezamăgit de la stadion: ”România a arătat că este mult mai bună!” Jucătorul care l-a dat pe spate: ”Face tot jocul”

Echipa națională

Comentarii

Deivydas Matulevicius şi-a susţinut compatriţii în meciul pierdut cu 3-0 în faţa României şi a recunoscut că jucătorii lui Cosmin Contra au fost superiori.

Fost internaţional al Lituaniei, Deivydas Matulevicius a mers la Ploieşti pentru a susţine naţional ţării sale. Atacantul Rapidului a avut însă parte de o dezamăgire, după ce România a învins cu 3-0: ”România a câştigat meciul ăsta... asta e. Mă aşteptam, pentru că ei aveau nevoie de trei puncte. Am stat bine în primele minute, am avut şi noi o ocazie. Dacă puteam să dăm noi 1-0, nu se ştia. Normal că ei acum au arătat că sunt mai buni”, a declarat Deivydas Matulevicius.

Atacantul Rapidului spune România are jucători foarte buni: ”(n.r. dacă i-a plăcut România) Da, ei tot timpul joacă aşa. E o echipă care ţine de minge, e tehică şi are jucători de calitate”.

Atacantul lituanian a rămas impresionat de Nicolae Stanciu: ”Cred că e cel mai bun, face tot jocul. Dar, v-am zis, toţi jucătorii din România care sunt la naţională sunt buni. Şi Puşcaş a marcat, Keşeru... România e echipă foarte bună”.



Matulevicius a vorbit şi despre debutul lui Ianis la seniori şi spune că numele Hagi este foarte cunoscut în Lituania: ”Toată lumea îl ştie pe Hagi în Lituania. E un pas înainte pentru el şi mă bucur că s-a întâmplat aici. Cred că o să fie un jucător foarte mare”.

Afla mai multe despre: deivydas matuleviciusromanialituanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare