Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | McLaren-ul e jucărie pe lângă asta! IN-CRE-DI-BIL: Cât a putut să plătească Alibec pentru un ceas cu diamante

VIDEO | McLaren-ul e jucărie pe lângă asta! IN-CRE-DI-BIL: Cât a putut să plătească Alibec pentru un ceas cu diamante

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec, care a uimit lumea fotbalului din România atunci când a plătit 170.000 de euro pentru o maşină, a reuşit să iasă din nou în evidenţă.

La plecarea Astrei în stagiul de pregătire din Antalya, Alibec a fost surprins purtând un ceas în valoare de aproximativ 30.000 de euro, adică salariul pe două luni încasat de atacant. Este vorba despre un ceas Audemars Piguet, încrustat cu diamante albe.

Atacantul Astrei este recunoscut pentru afinintatea sa în ceea ce priveşte lucrurile extravagante şi scumpe. Denis Alibec deţine un McLaren, pe care a plătit nu mai puţin de 170.000 de euro în perioada în care se afla la FCSB. De altfel, la un moment, în primăvara trecută, perioadă în care fotbaliştii Astrei erau neplătiţi de cinci luni, s-a zvonit că Alibec ar fi rămas fără bani de benzină şi i-ar fi cerut 150 de lei mamei sale.

  • 15.000 de euro este salariul lui Denis Alibec
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Denis Alibec

Denis Alibec şi-a luat un ceas în valoare de 30.000 de euro. VIDEO

Cum vrea Denis Alibec să se transfere în străinătate

Gândul lui Denis Alibec este la un transfer în străinătate. Atacantul de 29 de ani s-a prezentat la reunirea Astrei, deşi a fost ziua lui şi avea încă o zi liberă, dar spune că ar fi momentul să joace la o echipă de peste hotare.

Denis Alibec are un sezon excelent cu Astra şi este pe locul doi în clasamentul golgheterilor din Liga 1. Atacantul în vârstă de 29 de ani şi-ar dori să profite însă de forma foarte bună pe care o traversează şi să facă pasul spre o echipă din străinătate.

”Ce să-mi propun? Să fiu sănătos, în primul rând şi să vedem. Voi pleca cu Astra în cantonament şi poate voi vorbi pe acolo cu cineva. (Au fost ceva discuţii în această iarnă?) Nu, din ce ştiu eu, nu. Nu ştiu ce a venit la club, dar nu cred, deocamdată. (Simţi că ar fi momentul să facă pasul la o echipă din străinătate?) Nu ştiu ce să zic. Mi-aş dori să plec la mai bine, vă daţi seama, dar deocamdată sunt aici şi voi vedea ce voi face”, a declarat Denis Alibec.

Afla mai multe despre: alibec 

viewscnt
Articole similare