Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciul plin de semnificaţii pentru una dintre naţionalele mari ale lumii! A ajuns la o cifră incredibilă

VIDEO | Meciul plin de semnificaţii pentru una dintre naţionalele mari ale lumii! A ajuns la o cifră incredibilă
Comentarii

Anglia a disputat în faţa Muntenegrului meciul cu numărul 1000 din istoria sa, începută în 1872 cu primul joc disputat între două naţionale ale lumii.

La partida contra ex-iugoslavilor, englezii au avut două motive de sărbătoare. Odată cu succesul repurtat pe Wembley, echipa lui Gareth Southgate şi-a asigurat calificarea la Euro 2020, turneu al cărui ultim act se va juca tot pe arena londoneză pe 12 iulie anul viitor. Dar poate mai important decât acest pas care reprezenta mai degrabă o formalitate, este acela că partida de joi seară a fost una care va intra în istoria fotbalistică a Albionului.

Naţionala Three Lions a ajuns la meciul cu numărul 1000 disputat în cei 147 de istorie ai primei reprezentative. În 1872 Anglia şi Scoţia se duelau în prima confruntare inter ţări din fotbalul mondial. De atunci 1244 de fotbalişti au îmbrăcat tricoul selecţionatei care în 1966 a câştigat singurul titlu mondial din palmares. La anul, Rashford & Co ar putea să fie autorii unei premiere în istoria fotbalul din insulă. Să câştige şi trofeul continental de care nu au reuşit să se apropie în cei 60 de ani de istorie a competiţiei. 

Afla mai multe despre: angliameci 1000euro 2020calificaresouthgate 

viewscnt
Articole similare