Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciuri atractive în La Liga şi Bundesliga.Telekom Sport le-a transmis în direct. Dacă le-ai ratat, aici ai toate rezumatele zilei

VIDEO | Meciuri atractive în La Liga şi Bundesliga.Telekom Sport le-a transmis în direct. Dacă le-ai ratat, aici ai toate rezumatele zilei

Bundesliga

Comentarii

Derby-ul dintre Dortmund şi Gladbach şi duelul basc dintre Sociedad şi Alaves au fost în direct pe Telekom Sport. Ai rezumatele celor două meciuri, mai jos.

Dortmund a câştigat derby-ul celor două Borussii şi pare că şi-a revenit rapid după prima înfrângere a noului sezon din Bundesliga. Cu Paco Alcacer accidentat din minutul 33, Borussia a profitat de inspiraţia excelentului pasator decisiv care este Mario Gotze. Acesta l-a înlocuit pe Alcacer şi a oferit pasele de gol la cele două reuşite ale gazdelor.

Jadon Sancho a deschis scorul pentru gazde în minutul 42, după o pasă a lui Mario Gotze. Oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea înainte de pauză prin Kramer, dar la 10 minute de la reluare, Marco Reus a finalizat o nouă pasă de gol inspirată a lui Gotze. A fost reuşita cu numărul 11 pentru Reus în acest sezon.

Dortmund e lider în Bundesliga cu 42 de puncte din 17 meciuri. Gladbach rămâne momentan pe 2, cel puţin până la partida Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen. Trupa lui Favre are meci greu în etapa cu numărul 18. Merge la Leipzig pentru deplasarea cu RB.

În La Liga, Real Sociedad a întâlnit-o pe teren propriu pe Deportivo Alaves. Jonathan Calleri a marcat al 4-lea gol al sezonului şi a deschis scorul pentru echipa lui Abelardo. Chiar dacă a avut o posesie net superioară şi şi-a creat câteva situaţii de gol, Sociedad nu a reuşit să schimbe cursul partidei.

Trupa de pe Anoeta ocupă locul 15 cu 19 puncte, în vreme ce Deportivo Alaves urcă pe locul 5 cu 28 de puncte. A fost prima victorie după patru meciuri fără succes pentru Alaves şi a treia înfrângere consecutivă pentru Real Sociedad, care rămâne cu un singur succes pe teren propriu în acest sezon. 

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesligala ligatelekom sport 

viewscnt
Articole similare