Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Meritam să câştigăm! Construim ceva nou". Reacţia lui Ruben de la Barrera după Sepsi - Viitorul 1-1

VIDEO | "Meritam să câştigăm! Construim ceva nou". Reacţia lui Ruben de la Barrera după Sepsi - Viitorul 1-1

Farul Constanța

Comentarii

Ruben de la Barrera (35 de ani), antrenorul Viitorului, a reacţionat la finalul meciului Sepsi - Viitorul 1-1 şi a spus că echipa sa merita să câştige meciul având în vedere numărul de ocazii pe care şi l-a creat. Tehnciainul a spaniol a tras concluziile partidei la flash-interviul de după meci.

Spaniolul a spus că e mulţumit de jocul prestat de echipa sa, dar rezultatul nu-i convine. De La Barrera spune că la Viitorul se construieşte ceva nou.

"Am meritat să câştigăm meciul. Am avut multe şanse, mai ales în repriza a doua, când conduceam cu 1-0. 5.23 Nu am marcat şi pe final, o mică greşeală a noastră le-a permis lor să egaleze. Sunt mulţumit de joc, pentru că a fost un meci greu, pe un teren dificil, dar în acelaşi timp, sunt foarte dezamăgit de rezultat, pentru că meritam să câştigăm. Construim ceva nou. Cu siguranţă că avem nevoie de prima victorie, pentru a îmbunătăţi încrederea jucătorilor, dar şi ei au încredere în ceea ce facem în timpul săptămânii", a spus Ruben de la Barrera, la Telekom Sport.

Sepsi - Viitorul 1-1, în Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Safranko ’82 pentru gazde şi Ciobanu ’39 pentru oaspeţi.

Sepsi: Collado – Csiszer (Dimitrov ’11), Bouhenna, Mitrea – Nouvier (I. Fulop ’59), Purece (L. Fulop ’71), Fofana (Ştefănescu ’46), Aganovic, Fl. Ştefan – Carnat (Golofca ’46), Safranko. Antrenor: Leo Grozavu

FC Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiţă, Dussaut (Georgescu ’90) – Ciobanu (Bodişteanu ‘89(, C. Matei, Casap (Castaneda ’65) – Iancu, Luckassen, Măţan. Antrenor: Ruben de la Barrera

Afla mai multe despre: ruben de la barreraviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare