Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Olăroiu înainea turneului final din Italia: "Nu trebuie să gândim aşa" Avantajul pe care îl are Rădoi

VIDEO | Mesajul lui Olăroiu înainea turneului final din Italia: "Nu trebuie să gândim aşa" Avantajul pe care îl are Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Olăroiu consideră că tineretul poate fi marea surpriză a CE U 21 care debutează duminică. România le are ca adversare pe Franţa, Anglia şi Croaţia în grupele competiţiei.

Tricolorii mici revin după 21 de ani la CE de tineret. Unii dintre fotbaliştii lui Rădoi nici nu erau născuţi la precedenta participare a României la turneul final. 
 
"Nu avem nimic de pierdut. Nu avem nimic de pierdut. Ideea pe care Mirel trebuie să le-o bage în cap jucătorilor este că nu au nimic de pierdut dar nici nu s-a terminat odată cu calificarea. Dacă ei vor crede că e de ajuns că s-au calificat şi trebuie să facem simplu act de prezenţă, e o problemă. Cred că nu avem din grupa asta nimic de pierdut şi numai de câştigat. Putem fi surpriza plăcută a acestui Campionat European" a spus antrenorul lui Jiangsu Sunning. 
Cariera lui Rădoi a fost influenţată foarte mult de Cosmin Olăroiu. La mai puţin de un an de la instalarea pe banca selecţionatei de tineret, Mirel are parte de prima provocare uriaşă ca antrenor. 
 
"Mirel este foarte calculat, el a fost tot timpul aşa. Era un jucător metronom. Şi el când juca cu mine, îi spunea lui Cara că special ştiam că joci acolo şi l-am lăsat liber ca să poţi să îi dai pasă să interceptezi. Şi calculează tot în minte. Şi acum, şi când era jucător, şi probabil ca antrenor şi e un lucru foarte bun" l-a caracterizat Olăroiu. 
 
 

 

Afla mai multe despre: româniatineretolăroiurădoiceitalia 

viewscnt
Articole similare