Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Piţurcă pentru Contra: "Trebuia să evite să spună asta" Ce nu i-a plăcut fostului selecţioner

VIDEO | Mesajul lui Piţurcă pentru Contra:  "Trebuia să evite să spună asta" Ce nu i-a plăcut fostului selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă l-a certat pe Contra pentru afirmaţia făcută chiar la Telekom Sport după dubla naţionalei de seniori cu Norvegia şi Malta

Atunci, selecţionerul spunea că din cauza campionatului care are un nivel slab echipa naţională are de suferit. Piţurcă nu s-a sfiit să îi răspundă. 
 
"Nici Contra nu are experienţă. El, ca antrenor al echipei naţionale, ar trebui să se ferească să spună astfel de lucruri.  Eu nu sunt implicat şi nu îl contrazic. Aşa este, nu trebuie să se supere nimeni. Atâta timp cât în campionatul nostru vin jucători din liga a treia, a patra din alte ţări, acesta este adevărul.  Dar el, ca antrenor al echipei naţionale, nu trebuie să spună lucrul acesta, pentru că ar însemna ca jucătorii din Liga I care vin la naţională ajung să gândească altceva şi nu este bine" declară Piţurcă. 
 
La meciul cu Norvegia din această lună, din campania de calificare pentru Euro 2020, Contra a titularizat un singur jucător care evoluează în Liga I, pe Deac. În reprezentativa de tineret, la jocul  de debut la Euro 2019, împotriva Croaţiei, 6 dintre cei care au început partida erau fotbalişti care au evoluat în a doua parte a sezonului trecut la echipe din campionatul românesc. 
 

 

Afla mai multe despre: româniacontrapiţurcăliga i 

viewscnt
Articole similare