Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul mobilizator transmis de Eugen Neagoe după debutul catastrofal al lui Dinamo: "Sunt convins de asta" Ce le promite fanilor

VIDEO | Mesajul mobilizator transmis de Eugen Neagoe după debutul catastrofal al lui Dinamo: "Sunt convins de asta" Ce le promite fanilor

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo a încercat să îşi trezească fotbaliştii după cel mai ruşinos debut de campionat din istoria roş-albilor.

Câinii întâlnesc U Craiova pe Arena Naţională duminică seară, în etapa a doua a Ligii I, iar Neagoe speră că jucătorii săi au uitat deja meciul împotriva Viitorului. 
 
"Sunt destul de puternic să trec peste o înfrângere, chiar dacă a fost destul de dureroasă, sincer pot să spun că repriza a doua într-adevăr am jucat foarte slab. Sunt convins că băieţii sunt puternici, sunt convins că mâine seară vom arăta cu totul şi cu totul altfel. Sunt toţi jucătorii valizi. Nu este niciun meci special, îmi doresc să câştig mâine seară, îmi doresc să câştigăm cele 3 puncte, am fost de foarte multe ori adversarul Craiovei şi nu este ceva nou pentru mine. Nu mă tem de absolut niciun jucător, Craiova este o echipă bună, care are în componenţa lotului jucători valoroşi, de echipă naţională dar şi noi avem jucători valoroşi" spune antrenorul dinamoviştilor. 
 
 
Fanii au fost extrem de supăraţi pentru eşecul umilitor în faţa fostei campioane a lui Hagi şi au şi întrerupt partida de la Constanţa. Neagoe garantează că suporterii nu vor mai avea motive de dezamăgire din partea favoriţilor. 
 
"Mâine seară avem prima ocazie de a-i face fericiţi pe suporterii lui Dinamo. Niciun moment nu am regretat şi nici acum nu regret că am venit la Dinamo. A fost decizia mea, oamenii m-au dorit la Dinamo, eu am venit cu inima deschisă şi voi face tot ce depinde de mine ca DInamo să meargă în play off. Nu trebuie să ne victimizăm, suntem la un club foarte mare, presiunea este foarte mare, ştim acest lucru, sunt obişnuit, am jucat la echipe mari şi chiar nu îmi face nicio problemă" a încheiat Eugen Neagoe. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamocraiovaneagoedebut catastrofal 

viewscnt
Articole similare