Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul surprinzător al lui Bogdan Vintilă pentru fanii care-l contestă: ”Îmi pare bine că sunt foarte supăraţi”

VIDEO | Mesajul surprinzător al lui Bogdan Vintilă pentru fanii care-l contestă: ”Îmi pare bine că sunt foarte supăraţi”

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă spune că se bucură că este contestat, deoarece asta arată că suporterilor le pasă în continuare foarte mult de FCSB.

FCSB are un parcus foarte slab în acest sezon şi este în pericol să termine campionatul în afara locurilor care duc în cupele europene. Meciurile slabe făcute de FCSB în ultima vreme i-au atrast multe critici lui Bogdan Argeş Vintilă şi suporterii au început să-i ceară demisia. Bogdan Argeş Vintilă vede partea plină această situaţie şi spune că atitudinea celor care-l contestă arată că le pasă foarte mult de FCSB.

”Poziţia aceasta este atacată, nu neapărat persoana. Şi până să vin eu aici, exact aceleaşi discuţii, aceleaşi zvonuri, aceleaşi probleme. FCSB e o ţintă, un club de care trebuie să scrii ceva neapărat pentru că are public numeros. Eu sunt optimist. Îmi pare bine că sunt mulţi foarte supăraţi, asta arată că ţin cu noi. Atacă aşa, fără nicio noimă, asta arată că sunt supăraţi, că ţin la echipa asta şi îşi doresc mai mult de la ea.

În viaţă când începi să mergi nu îţi cerţi copilul când a căzut prima oară, când a căzut a doua oară, nu îi dai palme după ceafă. Îl ajuţi, îl ridici, îl încurajezi pentru că ţii la el. Nu se termină lumea în etapa asta sau etapa viitoare sau campionatul acesta”
, a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

FCSB, doar două victorii în şapte meciuri oficiale, în acest an

Vicecampioana României a început foarte slab anul. FCSB a reuşit până acum doar două victorii în şapte meciuri oficiale disputate în 2020. Una dintre ele este în Cupa României, 2-1 cu FC Hermannstadt, în sferturile Cupei României. În rest, FCSB a jucat şase meciuri în Liga 1 şi a câştigat doar restanţa cu FC Voluntari.

Rezultatele FCSB-ului în Liga 1, în 2020

CFR Cluj - FCSB 1-0
FC Voluntari - FCSB 1-2 (restanţă)
FCSB - Clinceni 0-0
Dinamo - FCSB 2-1
FCSB - Chindia 1-1
Botoşani - FCSB 2-2

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare